Haberler

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Ya kaosa razı gelin ya da Bakan Soylu'yu görevden alın

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için birbirinden sert ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen İmamoğlu; "Sayın Soylu olmamıştır, olamamıştır. Ya konuşmam boyunca anlattığım tablonun getireceği kaosa razı geleceksiniz ya da İçişleri Bakanlığı'na yüzünüzü kızartmayacak birini atayacaksınız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen terör soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU: SAYIN SOYLU OLMAMIŞTIR, OLAMAMIŞTIR

Konuşmasında Bakan Soylu'yu hedef alan ve birbirinden sert ifadeler kullanan İBB Başkanı İmamoğlu, "Sayın Soylu olmamıştır, olamamıştır. Olmamıştır bu adam, net. Bu kişiyi göreve getiren Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Konuşmam boyunca anlattığım görev ihmalleri zincirinin sorumlusu da odur.

"ONLARCA KEZ HEM AK PARTİ'Yİ HEM DE İKTİDARI REZİL ETTİ"

Sayın Cumhurbaşkanı ya kaosa razı geleceksiniz ya da İçişleri Bakanlığı koltuğuna yüzünüzü kızartmayacak birini oturtacaksınız. Siyasi körlüğe gerek yok. İçişleri Bakanlığı kapasitesi yok. Onlarca kez hem AK Parti'yi hem iktidarı rezil etti. Üstelik bizim bildiklerimizin sizin bildiklerinizin yanında esamesi okunmaz" diye konuştu.

"BİZLER KOLAY KOLAY HAKKINI YEDİRECEK İNSANLAR DEĞİLİZ"

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Devletimizin terörle mücadelesinde nefer olmaya devam edeceğiz. Tıpkı hak, hukuk ve adaletin yanında durmaya devam edeceğiz. Bu bir hukuk davası değil, siyasi davadır. Bu bir kişisel dava değil, ulusal davadır. Bu bir mağduriyet davası değil, haysiyet davasıdır. Kimse bizden susmamızı bekleyemez. Kimse teslim olmamızı beklemesin. Bizler kolay kolay hakkını yedirecek insanlar değiliz. Kimsenin hakkını yemedik, hakkımızı da yedirmeyiz. Mücadeleden vazgeçmemiz mümkün değildir. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

özkan demir:

Bir lafa bakarım laf mı diye birde adama bakarım adam mı diye

379
149
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

peki sen adam mısın!

yanıt55
yanıt137
pederpan:

bu kafa iyi kafa değil. ne demek kaos, kimi tehdit ediyorsun. varsa bildiğin birsey adelet git önünde hakkını ara. sokakları karıştırmak, kaos çıkartmak kimsenin haddine değil.

335
133
yanıtYanıtla
Sm57:

Zamanında Ahmet Maranki Belgrad ormanındaki silahları çıkarırız demişti o zamanda ses ettin mi

yanıt8
yanıt3
Sm57:

Olumsuz veren üç kişi unuttunuz galiba Maranki olayını araştırın.tabi imamoğlunun dediği de yanlış ama bu hatalarda hangi partiden olursa olsun tepki gösterirsek bu ülke düze çıkar

yanıt2
yanıt0
x girilmez:

Yav git İstanbula sahip çık

309
124
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

tipine bak önce!

yanıt35
yanıt85
Zamanla Akıllanan Adam:

TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ İÇ İŞLERİNE BAKANINA, İSTANBULUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN KÖTÜ BELEDİYE BAŞKANI LAF ATIYOR. FIKRA BU KADAR.

277
122
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

yalakalık yapma!

yanıt31
yanıt123
erkan yüksel:

SECIMLE GELENI ILLGAL SEKILDE GOREWDEN ALMAYA CALISIRSANIZ VERDIGI REAKSIYON NORMALDIR..SAGA SOLA SALDIRIP GUNDEM DEGISTEMEYE CALISIYORLAR...ENLASYON ZAMLARI BU SEKILDE ORTEMEZSINIZ...SECIMLE GELEN SECIMLE GIDER...DEMOKRASI VARSA SAYET

161
235
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title