Haberler

Hilmi Türkmen'den 6 Şubat depreminin yıl dönümünde skandal afiş

Güncelleme:

50 binin üzerinde insanımızın hayatını kaybettiği 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ilçede bazı noktalara asmış olduğu "CHP'nin 'hayır' oyuna rağmen mahallemize ilave 1 kat imar getirdik" yazılı pankart hem ilçe halkının hem de sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen ve on binlerce canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin üzerinden tam bir yıl geçti. Ülke olarak yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu süreçte uzmanlardan olası İstanbul depremi için her gün yeni bir uyarı geliyor. Hal böyleyken Üsküdar'da belediye başkanının adıyla asılan bir afiş sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"CHP'NİN 'HAYIR' OYUNA RAĞMEN..."

İki dönemdir Üsküdar Belediye Başkanlığı yapan ve bir dönem daha aday gösterilen Hilmi Türkmen, Mimar Sinan Mahallesi'ne +1 kat imar verdiklerini "Sevgili Mimar Sinanlılar CHP'nin 'hayır' oyuna rağmen mahallemize ilave 1 kat imar getirdik" yazılı pankartla duyurdu.

Hilmi Türkmen'den 6 Şubat depreminin yıl dönümünde tepki çeken afiş

"YANINDA DA TABUT HEDİYE ETSİN"

Kısa sürede büyük yankı uyandıran pankartla ilgili "Olası İstanbul depremi yakınken artı bir kat getirdik demek", "Deprem olduğu zaman yıkılan binalarda sorumlusun demek ki", "Evlerin hepsi yerle bir olduğunda kullanılacak fotoğraf olur muhtemelen", "Yanında da tabut hediye etsin", "Bu beton sevdası başınızı yiyecek bir gün" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hilmi Türkmen Sosyal Medya Üsküdar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

haksız mıyım:

eğer teknik olarak mümkünse neden verilmesin? bir kat diyor, 10 kat demiyor. araştırır uzmanları bakarlar statiği, zemini bilmem nesi sağlam , bir kat daha çıkılabilir, vatandaşa yardımcı olunur o da bir kat daha çıkar. herşeye istemezükkkk demeden önce keşke düşünse şu az basan kafalarınız

159
618
yanıtYanıtla
veli İdi:

Merhaba kafası çok basan arkadaşım?? Teknik olarak anlaman mümkün mü bilmiyorum ama 1 yıl önce başımıza gelen felakette yıkılan binalardaki kaçak katları hangi uzman denetledi? Particilik yapmıyorum ! 1 kat fazla imar izni verirler,sonra başımıza felaket gelince(Allah korusun) takdiri ilahi deniyor.

yanıt432
yanıt46
Selim Güler:

Niye cok dogru afis asmis sayin baskan .Depremden önce sehirlesneye konutlarin yenilenmesine depreme karsi yapilar yapilmasina kim karsi cikti?Chp vatan millet hainleri.Reisin videolari var .Fakat chpliler imza atmadilar.Bu depremzedeleri ölüme neden olan chpliler.Hicbirsey yapmazlar herseye engeller.

61
384
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Selim Kardeş makarna hariç başka şeyleride ye ye ki olmıyan beynin belki! “depreme karsi yapilar” yapılmıyor tam aksine temeli belli olmayan binalara bir kat daha ekleniyor. Burada esas hainin kimlerin olduğunu size bırakıyorum.

yanıt224
yanıt29
Bünyamin Kavak:

Sizler olduğunuz müddetçe biz zor yaşarız

yanıt69
yanıt7
N.ÇETİN:

ALLAHIM SANA AKIL FİKİR VERSİN

yanıt52
yanıt4
Mutlu Mesut:

Makarna harici herşeyi yiyen arkadaş KARAYEL, sen üsküdarda yapılan yapıları gördün mü ya da araştırdın mı kentsel dönüşüm alanlarını? Temeli belli olmayan derken? 99 depreminde evimizde sadece vitrindeki süslük gaz lambası devrilmişti başka hiçbir şey yoktu. Üsküdar sahil kısımlarını bilemem ama tepe kısımları zemin olarak sağlam derler hep. Ama ilave bir kat verip yapıyı denetlemezse elbet kim olursa olsun Allahın gazabı üstüne olsun...

yanıt0
yanıt0
sergei youran:

doğru söze ne denir ? kentsel dönüşüm projelerini hep chp iptal ettirmedi mi ? hatay da vs birçok yerde. bu kaosun ana sorumlusu chp'dir . hiç öyle lafı eğip bükmeyin.

68
337
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Çarık çürük kaçak binaların İmar affını da cehepe çıkardı demi

yanıt291
yanıt28
Temel Temel:

sayın Cumhurbaşkanı çürük yapılara imaz affı çıkardığında Tüm Tv kanallarında övünerek hayırlı olsun demedimi Bütün Türkiye izledi hala aklımızda

yanıt143
yanıt14
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title