Haberler

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Van'a uçak inmiyor, gençlerimizi bilerek göçertiyorlar

Güncelleme:

HALKLARIN Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da, Türkiye'nin Van'dan daha küçük olan illerine, günde 10-12 uçak seferi yapılırken, Vanlı yoldaşlarımızın kentine uçak inmiyor. Niye, Kürt mağdur olsun, Kürt işini görmesin, diye. Gençlerimizi bilerek göçertiyorlar. Merak etmeyin halkımız kentine de, iradesine de sahip çıkacak dedi.

HALKLARIN Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( Hedep ) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da, " Türkiye'nin Van'dan daha küçük olan illerine, günde 10-12 uçak seferi yapılırken, Vanlı yoldaşlarımızın kentine uçak inmiyor. Niye, Kürt mağdur olsun, Kürt işini görmesin, diye. Gençlerimizi bilerek göçertiyorlar. Merak etmeyin halkımız kentine de, iradesine de sahip çıkacak" dedi.

Hedep Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, beraberindeki Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, Van milletvekilleri Gülderen Varlı, Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Zülküf Uçar ve Mahmut Dindar ile parti otobüsüyle Van'a geldi. Bakırhan, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Musa Anter Parkı'nda kendisini karşılamaya gelenlere hitap etti. HEDEP Eş Genel Başkanı Bakırhan, "Kayyum atayanlara diyorum ki; Van'ın iradesini tanımayana Van halkı da onları hiç tanımaz. Bu iradeyi tanımayana halkımız önümüzdeki yerel seçimlerde en büyük cevabı verecek. Siz halkın iradesini tanımıyorsanız, biz de kayyumları hiç tanımayız. Van Büyükşehir olmak üzere toplamda 9 belediyemize kayyum atadılar. Kayyum eşitir kadın karşıtı, Kürt karşıtı demek ve yolsuzluk demektir. Van'da da, Kars'ta da, Siirt'te de, Batman'da da bu böyledir. Dolayısıyla ben eminim ki; gerekli olan cevabı yerel seçimlerde vereceğiz. Tekrar Van'da 10 belediye değil, 13 belediyenin tamamını kazanacağımıza söz veriyor musunuz'Bu konuda halkımıza güveniyorum" dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Van'daki uçak seferleriyle ilgili de konuşan Bakırhan,"Türkiye'nin Van'dan daha küçük olan illerine, günde 10-12 uçak seferi yapılırken, Vanlı yoldaşlarımızın kentine uçak inmiyor. Niye, Kürt mağdur olsun, Kürt işini görmesin? Gençlerimizi bilerek göçertiyorlar. İstiyorlar ki; Van coğrafyası Kürtsüzleşsin, davasına sahip çıkan kimse kalmasın. Biz de diyoruz ki; sizin yaptığınız bu politikaların tamamı önümüzdeki dönem boşa çıkacaktır, halkımız kentine de, siyasi iradesine de sahip çıkacaktır" diye konuştu.Yapılan konuşmanın ardından Bakırhan, beraberindeki milletvekilleri ile birlikte kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Tuncer Bakırhan Demokrasi Türkiye HEDEP Van Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title