Haberler

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Eskişehir'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Josef, Meclis Başkanı Hilime Arslaner ile beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Frankfurt arasındaki kardeş şehir ilişkisi ve iş birlikleri değerlendirildi.

Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Josef, Meclis Başkanı Hilime Arslaner ile beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

8 ayrı ülkenin 9 kenti ile kardeş şehir ilişkisi kuran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında kardeş şehir protokolü imzaladığı Almanya'nın Frankfurt şehri ile yakın temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Josef, Meclis Başkanı Hilime Arslaner, başkan yardımcıları ile beraberindeki heyet çeşitli ziyaretler ve kardeş şehir ilişkisinin 10. yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak ortak çalışmalar ve iş birliklerini değerlendirmek üzere Eskişehir'e geldi. Başkan Mike Josef ve beraberindeki heyet ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Eskişehir'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Josef, "Mayıs 2023'te göreve başladım. Görev süremin başında sayısız davet aldım. Türk partner şehrimizden davet almak beni özellikle memnun etti. Bunun için size yürekten teşekkür ediyorum. Bugün Frankfurt'tan gelen bir heyetle burada bulunmak, sizi ve güzel şehrinizi tanımak benim için büyük bir onur ve mutluluktur. Frankfurt Belediye Başkanı olarak ziyaret ettiğim ilk kardeş şehir Eskişehir." dedi. Başkan Büyükerşen de Frankfurt ile 10 yıldır çok değerli iş birlikleri ve ortak çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kardeşliğimizin 10. yılının onuruna Frankfurt Meydanı'nı sizlerle birlikte açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlişkilerimiz daha da güçlenerek devam edecektir" diye konuştu.

Görüş alışverişi sonrası Büyükerşen ve Josef karşılıklı hediye takdimi yaparken, Büyükerşen ayrıca Frankfurt Belediye Meclisi Başkanı Hilime Arslaner'e Türk kadınının başarısını temsilen nazar boncuğu hediye etti.

Ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı. Heyet, Eskişehir'de inceleme gezileri gerçekleştirecek.

Kaynak: ANKA / Politika

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen Meclis Başkanı Frankfurt Eskişehir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title