Haberler

AK Parti'den istifa eden Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa adayı oldu

Güncelleme:

MKYK üyesi olduğu AK Partiden istifa eden eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Gelişmeyi duyuran parti lideri Fatih Erbakan, Gülpınar'a başarılar diledi.

AK Parti eski milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Gelişme, Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından duyuruldu.

ERDOĞAN'IN DANIŞMANLIĞINI YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar partisinden istifa etti. Yeniden Refah Partisine katılan Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Gülpınar'ın adaylığını ise YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan duyurdu.

ERBAKAN'DAN FOTOĞRAFLI PAYLAŞIM

Erbakan, sosyal medya hesabından Gülpınar ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Cumhurbaşkanı Danışmanı, AK Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partimize katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Başkanımıza hoş geldiniz diyor, başarılar ve hayırlı hizmetler diliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den istifa eden Mehmet Kasım Gürpınar Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa adayı Oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Mehmet Kasım Milletvekili Şanlıurfa Gülpınar Fatih Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (8)

Tekin avci:

İşte bu terk başladı çıkarlar bittimi her şey değişir

46
8
yanıtYanıtla
Oktay Nacar:

urfa için yanlış aday seçilmişti şimdi ise güçlü bir aday ve yeniden refahın şahlanış dönemine denk geldi. urfa için hayırlı olsun

19
13
yanıtYanıtla
Nihat Tunç:

Bu vatandaş 24-25-26-27. dönem akp Şanlıurfa Milletvekilliği yapmış insan böyle bişey yapmaya utanır ya şunu belirteyim ne akp'liyim ne chp'liyim ama insanda bir minnet borcu olmalıdır.İyi partiden vekil seçilen birisi de akp'ye geçip Eskişehir beledeyi başkan adayı olmuş sen şeçmeninin yüzüne nasıl bakacaksın.Siyasette herşey menfaat üzerine kurulu olduğundan omurgasızlıktan güvenirliği maalesef yok.

22
4
yanıtYanıtla
Queen Lisa:

maşallah çok ilkeli ve vefalı bir siyasi çizgi izlemiş...

13
7
yanıtYanıtla
SMMM:

Heleee heleee essah gibi de nasıl gubarmış badem bıyıklım.

14
3
yanıtYanıtla
Yasin doğru:

ya sen yıllarca akp de vekillik yap sonrada git yrp den aday ol kimse yanlış anlamasın bu akp li diyerek son seçimde dahil siyasetten miğdem bulandı bu ne arkadaş yazıklar olsun dava dav diyolar sonrada çıkarı uyuşmayınca insan olun artık ya

12
2
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

çok farketmiş..

6
0
yanıtYanıtla
HİLMİ KESKİN:

Sayın Mehmet Kasım, Utanmadın mı AKP ye 4 dönem millet vekilliği yap sonra git Başka partiden aday ol..Hayatinin sonuna kadar vekil olmakmı istiyorsun vekillik senin babanın çifliğimi bırak başkaları yapsın değişim olsun..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title