Haberler

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Isparta oy oranları açıklandı

Güncelleme:

14 Mayıs seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta oy oranları açıklandı. Kılıçdaroğlu %38,23 oy alırken Erdoğan %53,65 oy aldı. Sinan Oğan ise %7,48 oy aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu Isparta'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Isparta oy oranlarını Isparta geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu,, Yalvaç ve Yenişarbademlikaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖREISPARTA'DA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre,Isparta genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde %38,23; Recep Tayyip Erdoğan yüzde %53,65 Sinan Oğan yüzde %7,48 oy alırken Muharrem İnce yüzde %0,64 oy aldı.

14 Mayıs Isparta seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Isparta oy oranları! Kılıçdaroğlu Isparta'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS'TA ERDOĞANISPARTA'DA KAÇ OY ALDI?

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu,, Yalvaç ve Yenişarbademli toplam %53,65 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLUISPARTA'DA KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu,, Yalvaç ve Yenişarbademli ilçelerinde ederek %38,23 oy aldı.

SİNAN OĞANISPARTA'DA KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan,Isparta'da yüzde %7,48 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

ISPARTA KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan Isparta Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title