Haberler

Ekrem İmamoğlu, Umre'ye gidiyor! Yanında iki isim daha olacak

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün anne ve babasıyla Umre ziyareti gerçekleştirmek üzere kutsal topraklara gidiyor.

İBB'ye açılan terör soruşturması ve hakkında verilen hapis cezası kararı nedeniyle gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte Umre ziyareti gerçekleştirecek.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Mehmet Akif Ersoy, yaptığı paylaşımda "Ekrem İmamoğlu yarın anne ve babasıyla birlikte bir umre ziyareti gerçekleştirecekmiş" ifadelerini kullandı.

DÜN HAKKINDA YENİ BİR DAVA DAHA AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, İçişleri Bakanlığı'nın ihbarı üzerine "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla dün dava açıldı. Suçlamanın İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirilen bir ihale ile ilgili olduğu belirtilirken, iddianamede İBB Başkanı dahil 7 isim hakkında üç yıldan yedi yıla kadar hapis cezası istendi. Savcılık; İmamoğlu ve 7 isim hakkında kamuoyunda "siyasi yasak" olarak bilinen Türk Ceza Kanunu'nun "Belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılma" başlıklı 53. Maddenin uygulanmasını da talep etti.

İMAMOĞLU'NDAN İLK TEPKİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan davayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yaklaşık 8 yıl evvel Beylikdüzü Belediyesi'nde gerçekleşmiş bir ihale nedeniyle yeni bir yargı süreci başladığını öğrendim. Oysa bu dosya yıllar önce müfettişlerce incelenmiş ve Danıştay'a gönderilmişti. Danıştay idari açıdan incelemesini tamamladı ve sorun görmedi. İhale işlemlerinde imzam dahi mevcut değil. Ayrıca gerek İçişleri Bakanlığı gerek Danıştay 1. Dairesi kararında hakkımda herhangi bir tespit, suçlama ya da değerlendirme yapılmadı. Buna rağmen, zorlama bir suç yaratılmaya çalışılmakta. Hakkımızda illa bir şey bulmak isteyenler şimdi konuyu yargıya taşımış. Her ne hikmetse 2 yıldır savcılıkta bekleyen dosya, bir anda davaya dönüşmüş. Bu kötülüklerin nerelerde planlandığını artık 86 milyon çok iyi biliyor. Not: Bu oyunun görünen imzası yine malum müfettişe ait" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (74)

RTZ_KATONN -_:

Ictigi şarap hala vucudunda geziyor. Nacizane tavsiye 40 gun sonra gitsin. Aksi takdirde Ziyaret turistik gezi ve ahmaklari yanina cekme reklami olarak kalir. ...

147
69
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

gıybet yalan iftira bunların islam dininde yeri yok gayrimüslümde olsan o dinlerdede yeri yok senin dinin nedir

yanıt35
yanıt59
bekir vural:

müslümanmıymış ahahahaha :D

89
119
yanıtYanıtla
Gabriel:

3 kuruş parayı emekliye çok gören zam üstüne zam yapan zengini zengin edip fakiri iyice fakirleştiren siz misiniz müslüman ?

yanıt37
yanıt77
Fatih :

eleştiricem derken dinden çıkacaksınız. bu konuların şakası olmaz dikkatli konuşun.

yanıt62
yanıt12
suleyman iplikci:

Gabriel denen zat cevabım sana.son bir yılda işçiye emekliye asgari ücretliye yüzde yüzün üzerinde zam yapıldı.sizin bld.kac yaptı.aylardir maaş alamayan bld.calisanlari var.ickiye konsere yemeye para var işçiye vatandaşa gelince yok.

yanıt41
yanıt11
Selim Güler:

Secim yaklasti müslümanligi aklina geldi

129
46
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Çok guzel,on numara bir tespit.tebrik ederim.

yanıt14
yanıt7
hasan:

seçim maratonu başladı desene

150
24
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

İşte bu oyunu kuralına göre oynayacaksın şimdiye kadar bu yüzden kaybetti muhalefet namaz kıl foto cektir sesinin tonunu kıs coğalt mağdur göster yapacaklarını değil bhalka hoş gelecek şeyler söyle din iman de al oyları hadi göreyim seni yiğidim

106
56
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title