Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili samimi sözler: Beni seviyor biliyorum, ben de onu seviyorum

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili konuştu. İBB Başkanı olduğu zaman çok sevindiğini söyleyen İmamoğlu, "Biz gayet güzel Cumhurbaşkanı ile İstanbul'un sorunlarını çözeceğiz diye düşündüm. Beni seviyor biliyorum. Ben de onu seviyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tele1 yayınında Demokrasi Arenası programında gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.

"BEN DE ONU SEVİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul sevdam" sözlerine atıfta bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Ben seçildiğimde sevinmiştim. Bak seçimden önce ne güzel konuştuk, anlaştık. Yirmi dakika yerine bir saat yirmi dakika sohbet ettik. Niye konuşmuyoruz? Bir akıl tutulmuşluğu var. Biz gayet güzel Cumhurbaşkanı ile İstanbul'un sorunlarını çözeceğiz diye düşündüm. Cumhurbaşkanımızdan ben bunları duymak istemem. İstanbul'da Rize'de yine beni konuştular. Ukrayna'dan dönerken yine beni konuştular. Beni seviyor biliyorum. Ben de onu seviyorum" dedi.

"AYNI FARKLA KAZANMAK BENİ ÜZER"

Bir dahaki seçimde aynı farkla kazanmanın kendisinin üzeceğini belirten İBB Başkanı, "Aynı farkla kazanmak beni üzer. Ben onun çok daha üstünde oy alacağımızı görüyorum. Bugün İstanbul'da genç nüfusun büyük bir umutla bize nasıl sarıldığını yaşıyorum. Memleketin unutturulmak istenen bir sorun var o da ekonomi. Bunu unutturma çabası içinde Ekrem aşağı Ekrem yukarı." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Uğur Dündar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

ismail bey :

Bölücüleri, ülkeyi karıştırmak isteyenleri yemeğe götürüyorsun. O kadar seviyorsan reiside bir yemeğe götür.

197
141
yanıtYanıtla
Etem Sahbudak:

O misafir diye yemeğe götürdü bu durumda cumhur başkanı makam olarak ekremden yüksek bu durumda tam tersi olmalı

yanıt2
yanıt2
Büşra Sezgin:

aktroller doldurmuş yine yorumları. Bir balık yemesini 10 gün düşürmediniz gündemden. Adamı karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Size daha çok zam müstahak aktroller

106
232
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

sizin gürsel tekin sizin paraları yeni evlendiği haber spikeri ile yiyecek haberin olsun :)

yanıt150
yanıt53
ismail bey :

Mevzu balık değildi orada. Balığı hangi hava şartlarında ve kiminle yediği idi..

yanıt93
yanıt19
Mehmet:

Eko bırak reise yağ çekmeyi. Senle Reis arasında dağlar kadar fark var. Adam asrın lideri , ya sen?

202
116
yanıtYanıtla
N. Harp:

anca öyle puan toplarsin ...ama yok ..RTE calisani sever kusura bakma ekrem kardas ..sen onu örnek aldigini hatta kopya yapmaya calistigin belli .. ama o kalipin yok anlin

167
141
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

İngiliz elçi taktik vermiş belli...

166
95
yanıtYanıtla
ARSLAN HAN:

Bu sefer oy filan yok sana... Unutmadık Sultanahmet de defile yaptığını, her afette bir tatile gittiğini

174
87
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

lafla peynir gemisi yürümez ekooo, eski millet yok.artık bu saatten sonra sana ancak gerilerde yaşayan eski kafalılar oy verir.

172
78
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title