Haberler

Duymamış Olayım

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Belediye Başkanı Seçildikten Sonra Geçen 6 Ayda Yaptıklarını Anlatmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, belediye başkanı seçildikten sonra geçen 6 ayda yaptıklarını anlatmak için basın toplantısı düzenledi.

‘’Çankaya Belediyesinde çalışanların maaşlarından elde edilen promosyon üzerinden yolsuzluk yapıldığı’’ iddiasıyla gerçekleştirilen operasyona değinen Tanık, konunun basında belediyenin dünüyle bugününü ayırmayacak biçimde işlendiğini söyledi.

Tanık, ‘’eğer bir suç varsa’’ bu konuda işleyişe uygun olmayan şekilde para transferi yapan banka yöneticileri ve eski belediye yöneticilerinin en katı şekilde cezalandırılmasını yürekten dilediklerini söyledi.

Komik oylama

Tanık, bir gazetecinin Muzaffer Eryılmaz’ın belediyede bazı kişilere rüşvet vermek zorunda kaldığını ima ederek, kendisinin bu kişilerle nasıl mücadele ettiğine ilişkin sorusu üzerine ise ‘’Bu sorunuzu duymamış olayım’’ yanıtını verdi.

Bahçelievler 7. Cadde’deki anketi ise ‘’komik bir oylama’’ olarak nitelendiren Tanık, halkın görüşünden yararlanarak karar vermek isteniyorsa içtenlik ve sabırla hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Tanık, ‘’Referandum komedisiyle çarpıtılan, son günde konulan sorularla karmakarışık hale getirilen, sorulması gereken sorular ve soruluş biçimi ciddiyetten uzak bir oylamayla Büyükşehir Belediye Meclisinin ve Büyükşehir yönetiminin halkın eğiliminden yararlanmak istediğine inanmak, safdillikten öte affedersiniz salaklık olurdu’’ diye konuştu.

Tanık, Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının kendileri için ‘’yaşattığı eziyete rağmen sevindirici’’ olduğunu ifade etti.

Kızılay’daki kaldırımların 40-50 yıldan bu yana ilk kez ele alındığını anlatan Tanık, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Tanık, belediyenin sağlık uygulamalarının ise 16 Ekim tarihinde toplanacak danışma kurulu tarafından belirleneceğini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title