Haberler

Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Komisyonu

MHP'li Dedeoğlu: "Komisyon hiçbir toplantı yapmadan çalışma süresi bitmek üzere"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Meclis Soruşturma Komisyonu'nun hiçbir toplantı yapmadan çalışma süresinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Dedeoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, dört eski Bakanla ilgili oluşturulan soruşturma komisyonunun, başkanlık divanını oluşturmak için bir araya geldikten sonra bir daha toplanmadığını belirtti.

Komisyonun, hiç toplantı yapmadan çalışma süresinin bitmek üzere olduğunu kaydeden Dedeoğlu, AK Parti'nin bu komisyonu çalıştırmak istemediğini savundu.

Yarın toplanacak komisyonun gündem maddesinin, komisyon çalışma süresinin uzatılıp uzatılmayacağı olduğunu anlatan Dedeoğlu, iktidar partisinin amacının, komisyonu hiç çalıştırmadan kapatmak ve dosyaları gizlemek olduğunu öne sürdü.

Bir milletvekili ve komisyon üyesi olarak dosyaları okuyamadıklarını, yolsuzluk iddiaları ile ilgili bilgi edinemediklerini belirten Dedeoğlu, ancak MHP olarak bu konunun peşini bırakmayacaklarını, komisyonun çalışmasını sağlayacaklarını dile getirdi. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

Mesut Dedeoğlu Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title