Haberler

Diyarbakır'da Seyyar Sandık Uygulamasıyla Engelli Seçmenler Oy Kullandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, 'seyyar sandık' uygulamasından faydalanarak oylarını kullandı. İl Seçim kurullarınca yürütülen çalışmada görevliler, yatağa bağımlı olduğunu ileten seçmenlerin evine sandık götürüyor. Diyarbakır'da görevliler, hastalığı ve engeli sebebiyle sandık başına gidemeyen seçmenlerin evine sandık ulaştırdı. Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde ikamet eden ve yatağa bağımlı 80 yaşındaki Mehmet Şah ile 71 yaşındaki Gülsime Tanrıverdi evine getirilen seyyar sandıkta oy kullandı.

Diyarbakır'da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından faydalanarak oylarını kullandı.

İl Seçim kurullarınca yürütülen çalışmada görevliler, yatağa bağımlı olduğunu ileten seçmenlerin evine sandık götürüyor.

Diyarbakır'da görevliler, hastalığı ve engeli sebebiyle sandık başına gidemeyen seçmenlerin evine sandık ulaştırdı.

Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde ikamet eden ve yatağa bağımlı 80 yaşındaki Mehmet Şah ile 71 yaşındaki Gülsime Tanrıverdi evine getirilen seyyar sandıkta oy kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Mehmet Şah Bağcılar Bağlar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title