Haberler

Diyarbakır Anneleri: Çocuklarımızı Geri İstiyoruz

Güncelleme:

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır anneleri, evlatlarını geri getirmek için mücadelelerine devam ediyor. Ailelerin çadırda oturma eylemi 1535. gününde sürüyor.

Diyarbakır anneleri bin 535 gündür çocukları için nöbette

DİYARBAKIR - Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi aralıksız bir şekilde sürüyor.

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP önündeki çadırda oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 535'inci gününde de devam ediyor.

Oğlu Aziz'i almadan hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyen Güzide Demir, evladına 'teslim ol' çağrısında bulundu.

Çocuğunun yüzüne hasret kaldığını belirten Demir, "Oğlum Aziz için 3 yıla yakındır buradayım. Biz burada eylemimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız gelmeyene kadar buradan hiçbir yere kalkmayacağız. Kendi çocuklarını Avrupalarda okutturuyorlar bizim çocuklarımızı da götürüp dağa taşa mahkum ediyorlar. Ben çocuğumu istiyorum. Ben çocuğumun yüzüne hasret kaldım. Oğlum sen neredeysen arkadaşlarını da al gel askerimize teslim ol" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Anneleri Diyarbakır PKK Diyarbakır Terör 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title