Haberler

Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne Öncü Keçeli getirildi

Güncelleme:

Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne atanan Öncü Keçeli'nin kariyeri ve görevleri hakkında bilgi verildi.

DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcülüğüne, Türkiye'nin Washington ve Bakü büyükelçiliklerinde çalışan, son olarak Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Nezdinde Daimi Temsilciliğinde Daimi Temsilci Yardımcısı olarak görev yapan Öncü Keçeli getirildi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne atanan Keçeli, Dışişleri Bakanlığı'ndaki meslek hayatına 2005'te başladı. Yurt dışında Türkiye'nin Washington ve Bakü büyükelçiliklerinde çalışan Keçeli, son olarak Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Nezdinde Daimi Temsilciliğinde Daimi Temsilci Yardımcısı olarak görev yaptı. Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne atanmadan önce Bakan Özel Müşavirliğinde Elçi-Genel Müdür Yardımcısı olan Keçeli, Ankara'da Bakan Özel Müşavirliği, Müsteşar Özel Müşavirliği, Müsteşar İkili Siyasi İlişkiler Yardımcılığı ve Orta Doğu Genel Müdür Yardımcılığı birimlerinde farklı görevlerde bulundu. Keçeli'den önce Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü görevini Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi olarak atanan Büyükelçi Tanju Bilgiç yürütüyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Dışişleri Bakanlığı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title