Haberler

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Pilotlarla Kahvaltı Yaptı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan'da kaçırıldıktan sonra yoğun çabalar sonucu serbest kalan Türk pilotlar Murat Akpınar ve Murat Ağca ile kahvaltıda bir araya geldi.71 günlük esaretin ardından serbest kalan Türk pilotlar Murat Ağca ve...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan'da kaçırıldıktan sonra yoğun çabalar sonucu serbest kalan Türk pilotlar Murat Akpınar ve Murat Ağca ile kahvaltıda bir araya geldi.

71 günlük esaretin ardından serbest kalan Türk pilotlar Murat Ağca ve Murat Akpınar, aileleriyle birlikte Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ardından hep birlikte kahvaltı yapıldı.

Konuya ilişkin Twitter'dan açıklamalar yapan Bakan Davutoğlu, "Bu sabah Muratlarımız ve aileleriyle birlikteydik. Aslında bu bizim için gecikmiş bir bayram kahvaltısı idi. Hem pilotlarımıza hem ailelerine bu zor süreçteki vakur duruşları için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Murat Akpınar Murat Ağca Lübnan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title