Haberler

Deprem Bölgelerindeki Mesken Abonelerine Gönderilen Elektrik Faturası Sayısı Açıklandı

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin'in soru önergesine verdiği yanıtta, deprem bölgelerindeki mesken abonelerine gönderilen elektrik faturası sayısının toplamda 3.690.218 olduğunu açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin'in soru önergesine verdiği yanıtta; "2023 Şubat-Haziran döneminde çadır ve konteynerkentlerde gerçekleşen elektrik tüketim miktarı toplamda 37.405,03 MWh olup 1 Haziran 2023 itibarıyla deprem bölgesinde yer alan illerde mesken abone grubunda üretilen fatura sayısı toplamda 3 milyon 690 bin 218'dir" dedi.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin'in 8 Haziran'da deprem bölgelerinde yer alan kaç mesken abonesine elektrik faturası gönderildiğine ilişkin soru önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yanıt verdi. Bayraktar'ın yanıtı şöyle:

"DEPREM BÖLGESİNDE YER ALAN İLLERDE MESKEN ABONE GRUBUNDA ÜRETİLEN FATURA SAYISI TOPLAMDA 3.690.218'DİR"

"Çadır ve konteyner kentlerde, kamu kurum ve kuruluşlarının elektrik aboneliklerinin karşılıklı olarak imzalanan sözleşme/anlaşma kapsamında tesis edilmiş olduğu durumlarda ise faturalandırma işlemleri yine tüketimin gerçekleştiği dönemde geçerli ulusal tarife birim fiyatlarına bağlı kalınarak mesken abone grubunda düzenlenip abonelik sahibi kurum ve kuruluşlara fatura edilmektedir. Bu çerçevede, 2023 Şubat-Haziran döneminde çadır ve konteyner kentlerde gerçekleşen elektrik tüketim miktarı toplamda 37.405,03 MWh olup 1 Haziran 2023 itibarıyla deprem bölgesinde yer alan illerde mesken abone grubunda üretilen fatura sayısı toplamda 3.690.218'dir."

Kaynak: ANKA / Politika

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Adnan Şefik Çirkin Elektrik Faturası Milletvekili İYİ Parti Deprem Hatay Enerji Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title