Haberler

Deniz Harp Okulu Eski Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, CHP Trabzon İl Başkanlığı'na...

Deniz Harp Okulu eski Komutanı emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Deniz Harp Okulu eski Komutanı emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

İl Başkanlığı binasında bir basın açıklaması düzenleyen Ertürk, AK Parti'nin ülkeyi felakete sürüklediği için aday olduğunu söyledi.

Türkiye'ye endeksle CHP'nin oylarının gerilediğini söyleyen Ertürk, "Türkiye şuanda yaşam ünitesine bağlanmış şekildedir. Bu ünitenin fişi Amerika'nın elindedir. Amerika bu fiş ile ülkemize kendi çıkarları doğrultusunda yaptırımlar uygulatmaktadır. Şuanda bir anayasa yazılmaktadır. Bu federasyon anayasası ülkeyi bölge anayasası, ülkenin dibine dinamit koyan bir anayasadır. Bu hükümet ilk 3 madde değiştirilemez ibaresine karşın tüm anayasayı değiştirmek istemektedirler. Ülkedeki bu kötü gidişi yazmaya kalkan basın mensupları da işinden olmuştur" dedi.

Ertürk, Deniz Harp Okulu'ndan istifa eder etmez hemen siyasete atıldığını hatırlatarak "2 yıldır siyasetteyim. Bu ülkeye AK Parti iktidarının yapmış olduğu yanlışları anlatmak için aday oldum. Türkiye bir seçim şikesi vardır. Bu şikeyi ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

(OK-ÖS-Y

11.05.2012 16: 07: 59

TSI

NNNN - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Deniz Harp Okulu Türker Ertürk Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title