Haberler

Demirtaş'tan yardım gecesinde milyonları yuvarlayan Acun Ilıcalı'ya: Canın sağ olsun

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasıyla ilgili "Acun'un canının sağlığı için yuvarlanan 50 milyonla binalar depreme karşı güçlendirilebilir ve insanlar yaşıyor olabilirdi. Ama önemli olan şov. Canın sağ olsun Acun" ifadelerini kullandı.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremin ardından düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

"İKİ BİNDEN FAZLA İNSAN YAŞIYOR OLABİLİRDİ"

Demirtaş, Kısa Dalga için kaleme aldığı'Canın Sağ Olsun Acun' başlıklı yazıda, "Para küçük bir azınlığın elinde. Güç de konfor da güvenli yaşam da onlarda... Adamın biri 250 milyon bağışlayınca Acun Ilıcalı devreye girip 'Şunu 300 milyona yuvarlayalım' diyor. 'Yardımseverimiz de 'Canın sağ olsun Acun' deyip 300'e yuvarlayıveriyor. Acun'un canının sağlığı için yuvarlanan 50 milyon var ya, işte sırf onunla Maraş'taki Ebrar Sitesi, Diyarbakır'daki Galeria, Hatay'daki 600 Evler Sitesi depreme karşı güçlendirilebilir ve iki binden fazla insan bugün yaşıyor olabilirdi. Ama önemli değil. Önemli olan şov. Ve ne olursa olsun şov devam etmeli, canın sağ olsun Acun!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kampanya yayınında, Atasay Kuyumculuk Genel Müdürü Cihan Kamer, 250 milyon liralık bağış yapmak istemiş, Acun Ilıcalı da "300'e yuvarlayalım ağabey" demişti. Kamer de "Canın sağ olsun" diyerek bağış tutarını yükseltmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Acun Ilıcalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (73)

Davut Sahin:

Demem o ki acun ilicalinin 100 de biri kadar Türkiye'ye milletine faydası yok ..bu da konuşuyor bu nasıl cezaevi ..oradan algı yapıyor..

1148
1068
yanıtYanıtla
REal reAL:

Hapiste olan bir insanın söz hakkı varmı adam elinde telefon ülkeye taş atıyor bununki hapisse diğerleri nedir

936
1017
yanıtYanıtla
Engin Karaman:

Korkmayın ya bu kadar

yanıt39
yanıt17
Mysterious M.:

karisi laf goturup getiriyor

yanıt15
yanıt233
Mehmet kuru :

Diyarbakır’da yardımda devlet vardı Senin belediyelerin nerdeydi Devletimiz ve milletimiz tüm gücüyle oradaydı

713
948
yanıtYanıtla
Bulent :

Yav he he

yanıt85
yanıt157
Sabahattin Polat :

Onların belediyeleri kapatıldı, belediye başkanları da tutuklandı.

yanıt465
yanıt146
hüseyin çetin:

ÖNCE ŞUNU DEMELİYDİ.PKK BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.LANETLİYORUM.BU BAYRAK BENİM DE BAYRAĞIMDIR.ONDAN SONRA DİĞER SÖZLERİ ANLAM KAZANIR..

714
929
yanıtYanıtla
emmi:

vatan haini yine zırvalamış. bu hain nasıl tutuklu sürekli twitterda sosyal ağlarda

739
892
yanıtYanıtla
Engin Karaman:

Korkma oğlum ya sende

yanıt134
yanıt28
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title