Haberler

DEM Partili vekilden AK Partilileri ayağa kaldıran sözler: Sizde din iman kalmamış

Güncelleme:

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, TBMM'de yaptığı konuşmada sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede köpeklerin uyutulma seçeneğine karşı çıkarak uygulamayı "Katliam Yasası" olarak niteledi. Koca'nın "Sizde din, iman kalmamış." sözleri ise AK Partililerin büyük tepkisine neden oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Koca'nın kendi sıfatlarını saydığını söyleyerek onu muhatap almayı zul saydığını belirtti.

Dem Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, TBMM'de yaptığı konuşmada hükümetin sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede yer verdiği uyutma seçeneğini eleştirerek AK Partili milletvekillerine "Şiddete, kana ihtiyacınız var." dedi. Sözlerinin devamında daha da sert ifadeler kullanan Koca "Sizde din iman kalmamış." deyince AK Partililer tepki gösterdi.

"SİZDE NE DİN KALMIŞ NE İMAN"

Sokak hayvanlarının uyutulması seçeneğine karşı çıkan Koca, durumun katliam olduğunu değiştirmediğini belirterek "Şiddete, kana ihtiyacınız var. Katliam yasasını getirmek istiyorsunuz Lafa gelince din iman masalları anlatıyorsunuz. Allah, kitap sözleri sizin kirli ağızlarından düşmüyor. Sizde ne din kalmış ne iman kalmış." ifadelerini kullandı.

Ak Parti milletvekillerinin tepki göstermesi sonrasında da sözlerine devam eden Koca, "İktidar vekilleri size söylüyorum, sizde din, iman, insanlık kalmamış. Sizin secde ettiğiniz tek yer, şahsım rejimi. Siz, saraya, holdinge ve patronlara itaat ediyorsunuz. Cana, canlıya gelince katledelim, kurban verelim. Yok, öyle yağma. İzin vermeyiz." dedi.

AK PARTİLİ AKBAŞOĞLU: BİZİM GRUBUMUZ HAKİKATİN AYNASIDIR

Koca, konuyla ilgili çözümü hayvan hakları savunucularının yıllardır savunduğunu vurgulayarak iktidarın belediyelerde hayvanlar için ayrılan bütçeye göz diktiğini savundu. Koca konuşması süresi bittiği için kürsüden inerken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Koca'ya yanıt verdi.

Akbaşoğlu, Koca'yı muhatap almayı bile kendileri için zul sayarak Koca'nın konuşmasında kendi sıfatlarını saydığını söyledi. Akbaşoğlu "Bizim grubumuz hakikatin aynasıdır." dedi.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Muhammet Emin Akbaşoğlu Perihan Koca Milletvekili DEM Parti AK Parti Mersin Sözler Hayvan Hakları Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (26)

Şahin Gözlü:

bunlarıda devlet konuşturuyor ya ne dıyım

250
235
yanıtYanıtla
Murat Celik:

onları konuşturan CHP

yanıt215
yanıt350
Murat Celik:

sadece Burda ki chpdem bu kadar var gerisini sen hesapla meclis ne yspsin

yanıt13
yanıt15
MÜCAHİD:

kardeş devlet hani laik kemalistti nooldu, şimdi kuralları yüce dinimizin kuranın hükümlerine göre değiştirelim mi? o zaman laiklik elden gitmez mi? hani kahrolsun şeriat diye höyküyordunuz, şimdi sokak köpekler için birden Allah ın merhametini şeriatinı mı hatırladınız? Din herkes için lazım sadece bazı zamanlar değil her zaman.

yanıt54
yanıt36
şahabettin Ayyıldız:

Peki sizleri kim konuşturuyor?

229
98
yanıtYanıtla
T.C. GÖKBÖRÜ:

Bizim olan bir yerde konuşurken kimseden izin almayız biz koç

yanıt34
yanıt96
Cem Demirkaya:

insan canına kıyanları savunanların hayvan haklarını savunması hiç samimi gelmiyor bana

211
53
yanıtYanıtla
Ömer Can:

demin dinden imandan bahsetmesi kiyamet alemetleri

yanıt15
yanıt7
Erkan Kaya:

Dogru söylemis bu sefer!!!

156
95
yanıtYanıtla
Güven Genç:

Bu mama lobisi nasıl birşey ki normal şartlarda asla biraraya gelmeyecek Dem Parti, Zafer Parti, Yeniden Refah Partisini tek çatı altında aynı düşünce etrafında biraraya getire biliyor?

145
95
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title