Haberler

AK Partili kadının Davutoğlu'na sorduğu soru ortamı gerince korumalar devreye girdi

Güncelleme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Ümraniye ziyaretinde gergin anlar yaşandı. Davutoğlu, kendisine "Yediğiniz çorbayı nasıl kirlettiniz?" diye tepki gösteren bir kadınla tartıştı. Sorunun ardından ortam gerilirken, Davutoğlu'nun korumalarının kendisini ittiğini iddia eden kadın, "Neden itiyorsun, beni kimse itemez" diye bağırdı.

AK Parti'den ayrılmasının ardından kendi partisini kuran Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'na zaman zaman AK Partili vatandaşlar tarafından tepki gösteriliyor. Benzer bir olay Ümraniye'de yaşandı.

"YEDİĞİNİZ ÇORBAYI NİYE KİRLETTİNİZ?"

Davutoğlu, bugün sabah saatlerinde Ümraniye'yi ziyaret etti. Çarşı esnafıyla görüşen Davutoğlu'na, partililer eşlik etti. Davutoğlu, ziyareti sırasında bir vatandaşla tartıştı. Davutoğlu ile karşılaşan vatandaş, "Yediğiniz çorbayı nasıl kirlettiniz?" diye seslendi.

"BEN BEYAZ GÖMLEKLE DOLAŞIYORUM"

Davutoğlu, kendisine tepki gösteren vatandaşa, "Onlar milletin çorbasını kirlettiler, bak bembeyaz gömlekle dolaşıyorum ben" sözleriyle yanıt verdi. Davutoğlu'nun korumaları ile vatandaş arasında da bir tartışma yaşandı. Vatandaşın, "Beni neden itiyorsunuz, beni kimse itemez" diye bağırdığı duyuldu. Vatandaş ardından ise kalabalığa doğru "Hainsiniz" diye seslendi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Haberler

500

Yorumlar (9)

Mehmet Vatandaş:

Ahmet hocayı da sevmem ama nedense her önüne gelen muhaliflere rahatlıkla yaklaşıp eleştiri hatta hakaret yapabiliyor iktidar mensuplarının yanına bile yaklaşılamıyor:)

99
41
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

sn. erdoğanda refah partisini bıraktı. hemde çok değerli erbakan hocasını..

98
29
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

bu iş beyaz gömlek giymekle olmuyor. içiniz kirli sizin.

49
63
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Maalesef Türkiyede ki yozlaşmış siyasette bunlar normal şeyler. O korumaların parasınıda ordaki siyasetçilerinde bindikleri araçlarında mazotunun da yediği yemeğinde parasını halk öderken halka yaptıkları zulmün ardı arkası kesilmiyor.

61
25
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

bir akpli başka bir akpli ile tartışmaya giriyor oynat bakalım :D

28
46
yanıtYanıtla
özen66:

kucuk enıste cok gergınsın

40
31
yanıtYanıtla
boş mubbet:

la bu kadın ekonomi çok iyi, gençler Star Busdan kahve içiyor, ekonomi kötü olsa nasıl içecek diyen kadın değil mi :)

32
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bunlar ortalığı karıştırmak için özellikle görevlendirilmiş provokatörler sevmediğin desteklemediğin adamın yanında toplantısında işin ne be kadın

yanıt17
yanıt2
özen66:

lafa bak beyaz gömlek gıyıyormuş. :) acun sıyah gıyıyor hep ne yaı sımdı acun gunahkarmı şimdi?

17
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title