Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Memnuniyet duyduk" sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz davet

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "3 Aralık'a kadar sabredin. Yeni bir vizyon açıklayacağız" sözlerine; "Bir vizyon açıklamaya hazırlandığını ilan etmesinden memnuniyet duyduk" yorumunu yaptı. Bu değerlendirmenin sorulduğu CHP lideri ise Erdoğan'a seslenip, "3 Aralık'ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin. Vizyon nedir kendisine öğreteceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu önceki gün TBMM'deki grup konuşmasında; "Sabredin, 3 Aralık'a kadar sabredin. 3 Aralık'ta yeni bir vizyonu açıklayacağız. Vizyonumuz hazır, 3 Aralık. Ekiplerimiz hazır, yatırımcılar hazır, taze para da hazır. Türkiye'yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız" demişti.

ERDOĞAN: MEMNUNİYET DUYDUK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dünkü grup toplantısında; "Bu zatın siyasi hayatında ilk kez bir vizyon açıklamaya hazırlandığını ilan etmesinden memnuniyet duyduk. Bizim asıl güreşmek istediğimiz minder işte burasıdır" açıklamasını yapmıştı.

"3 ARALIK'TA GELSİN BENİ DİNLESİN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ormancılar Buluşması'na katılmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP liderine Erdoğan'ın açıklamaları da soruldu. Kılıçdaroğlu, "Kendisine bir çağrım var: 3 Aralık'ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin. Vizyon nedir kendisine öğreteceğim. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın, Erdoğan'ın da endişesi olmasın. Erdoğan'ın ufku nasıl aşılırmış ben vizyon konuşmasında ona göstereceğim." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (48)

Yavuz Özbudak:

Chp nin vizyonu; heykeli olmayan köy, çeşmesi olmayan mahalle kalmayacak.

338
306
yanıtYanıtla
High Priv:

Kılıçdaroğluna sürekli seçim kaybetti diyenler Erdoğanın IBB'yi 6. adaylığında kazandığını unutuyor ne hikmetse. Her şey işinize geldiği gibi işinize gelmeyeni de önünüze geleni terörist, vatan haini ilan ediyorsunuz kendi kendinize.

184
396
yanıtYanıtla
orhan :

gerçek adını yazmaya cesareti olmayan gelmiş yorum yapıyor...

yanıt147
yanıt47
Blackened:

6.adayligimi? Olum o kadar diyoruz sahte rakı çekmeyin diye. Hiç güleceğim yoktu :))

yanıt106
yanıt20
hasan hüseyin Kalay:

Vizyonsuzluk nedir? Onu öğreteceğim diyor gılışdaroğlu)))

402
158
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Soyadını yanlis yazarak espri yaptığını falan mi zannettin

yanıt92
yanıt112
Arda Yıldız:

ne kadar ayıp ne kadar yakışıksız ifadeler.Cumhurbaşkanının senden birşey öğrenmeye ihtiyacı yok.Utanmalısın söylediğin sözden. nezaket gösterip ülkemize güzel büyük vizyonlar yakışır demiş.bunun güzel bir şey olduğunu ifade etmiş. senin verdiğin cevaba bak.

401
149
yanıtYanıtla
Can :

ABD'den ve İngiltere'den medet umanlar, bu ülkeyi 1 gün yönetemez.

395
105
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Senin vizyonun burnunun ucundan ötesini geçemez.

360
129
yanıtYanıtla
HARUN ÖZKAN:

Beni güldürdün.kılıçdaroğlu. sağol.sen vizyonunu açıkladığın da beklenti büyük olacak gibi belkide şasıracağız dünya ters döner keramet sende.....

263
197
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title