Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! 3 ayda dikkat çeken yükseliş

Güncelleme:

Türkiye 2023 yılı Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ellerindeki son anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki 3 aylık anket sonuçlarında AK Parti'nin yükselişe geçtiğinin görüldüğünü ifade eden Kurtulmuş, seçimlerin erkene alınacağı iddialarına "Seçim vaktinde olacak, şu an gündemde yok" yanıtını verdi.

Seçimlere aylar kala tüm gözler çıkacak adaylara ve partilerin oy oranlarına ilişkin çalışmalara çevrilmiş durumda. Anket firmaları çalışmalarını hızlandırırken kulislerde de ittifakların oy oranlarıyla ilgili çeşitli söylemler ortaya atılıyor.

"SEÇİMLER ZAMANINDA OLACAK"

Bugün Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekranlara gelen Başkent Kulisi programına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da ellerindeki son anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki 3 aylık anket sonuçlarında AK Parti'nin yükselişe geçtiğinin görüldüğünü ifade eden Kurtulmuş, seçimlerin erkene alınacağı iddialarına "Son üç aydır AK Parti'nin yükselişe geçtiğini görüyoruz. Seçim vaktinde olacak, şu an gündemde yok" yanıtını verdi.

"TOPLUMUN SAYIN ERDOĞAN'DAN BEKLENTİSİ VAR"

Kurtulmuş, "AK Parti 2023 seçimlerine nasıl hazırlanacak?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Parti içerisinde siyasi birikimi olan arkadaşlarımızla mükemmel tartışmalar yaşandı. Hayatında bir kere bile olsa AK Parti'ye oy vermiş yüzde 68 bir kesim var. Toplumun her kesimi söyleyecek söz ve birikimimiz var. Toplumun da sayın Erdoğan'dan bir beklentisi var. En yüksek beklenti AK Parti'den sayın Erdoğan'dan. "

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500

Yorumlar (13)

Ahmet kocabıçak:

rte nin rakibi mnsryvs olmalı

134
116
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Seçimden önce su bedava olacak diyip sonrada Su ya zam yapamadım diye ağlayan adam mı Erdoğan'a rakip olacak.

yanıt81
yanıt88
Metin Yalcin:

CHP, HDP ve diğer sol partilerden oy alacak adamı buldun tebrik ederim ..))

yanıt15
yanıt53
mustafa kuyu:

Ülkeyi bu duruma getirenler,hala umut olarak görülüyorsa!Yazıklar olsun tüm muhalefete!İyice durup bir düşünsünler!Biz nerelerde yanlış yapıyoruz diye!Kabileler bile bu hatalara düşmezler!

102
87
yanıtYanıtla
hızır ilyas kandemir :

benim niye bu anketten haberim yok bu gune dek oy verdim şimdi vermiycem benim nice seçmen var aigı yapmaya devam edin

123
57
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Ya bırakın şu algı yi yok şimdiye dek veriyordum da artık vermeyecegim artık kimse bu laf cambazligi i yemiyor:))

yanıt2
yanıt3
Hasan Durmuş:

Reis inşallah yine kazanacak

70
84
yanıtYanıtla
salih zeki kökel:

Akp’nin işi bitik anketlere değil gerçeğe bakın….!

84
66
yanıtYanıtla
bekir yapici:

en saglam anket neticesi sandikta görülür 68 yasindayim ve bir cok hükümet gördüm sokaklara cikamayanlar halkla arasina mesafe koyanlar ön önemlisi milletin cebine cüzdanina el atanlar eninde sonunda bu ülkede ya sapkasini yada ceketini alip gitmistir

117
32
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Dogrudur sol kesim ülkeyi hep bataklığa sokmustur

yanıt1
yanıt3
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title