Haberler

AK Parti'nin oy oranı yüzde kaç? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket

Güncelleme:

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partilerinin oy oranına ilişkin dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Yaptırdıkları ankette partilerinin oy oranının yüzde 41 olduğunu ifade eden Şen, "Küsuratı da var. Küsurunu muhalefet partilerine hediye ediyoruz" dedi.

Partiler 2023 yılında yapılacak seçimler için çalışmalarına başladı. Bununla birlikte araştırma şirketleri de yaptıkları anketlerin sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Anket firmalarının yanı sıra siyasi partiler de kendi anket çalışmalarını yapıyor. Yaptıkları çalışmayı kamuoyu ile paylaşan son parti ise AK Parti oldu.

İDDİALI ÇIKIŞ: OY ORANIMIZ YÜZDE 41

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen bu kapsamda partisinin son anket çalışmasına ilişkin verileri açıkladı. Yaptıkları anket çalışmasında ekim ayı itibariyle AK Parti'nin oy oranının yüzde 41 seviyelerinde olduğunu ifade eden Şen, "Küsuratı da var. Küsurunu muhalefet partilerine hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! AK Partili isim rakam vererek paylaştıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen

PARTİNİN ÜYE SAYISI

AK Parti'deki üye sayılarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Şen, "Partimizin gençlik kollarının üye sayısı birçok partinin üye sayısından daha fazla" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

AK Parti Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500

Yorumlar (12)

Erkan Can :

Sandıktan korkunuzun sebebi de bu olsa gerek, erken seçime gidemediniz aylardır..gerçekleri inkar edip algı yapmaya çalışarak hem partinize hem ülkeye büyük zarar veriyorsunuz,

42
50
yanıtYanıtla
youtuber video:

Bu anketi akp genel merkezinde yapsan yine 41 çıkmaz İstanbul'da böyle diye diye gitti

31
20
yanıtYanıtla
O Z:

Adammmm!!!!

11
22
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ak parti: 41.2 Mhp 9.6 = 50.8 Şimdilik bu... 2023 te Yüzde 53,4 cumhur ittifakı Hayırlı olsun...

6
13
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bütün gençlik sonuna kadar senin arkanda Reis

6
12
yanıtYanıtla
Zasebe Zasebe:

İnanmayın böyle bir oran yok ya 28 yada 26 bantlarında

9
7
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Hahahaa, siz % 30 oy alırsanız Bende bu ortamda herkesten özür dileyip hesabımı kapatacam.. algı yapmayı bırakın insanlar evine ekmek götüremiyor.. halk umutsuz ve mutsuz son günleriniz bu az kaldi az!

11
5
yanıtYanıtla
Sadık:

Elhamdülillah

6
8
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

ne demessin yüzde 20 olsa dua edin

9
5
yanıtYanıtla
Gabriel:

Bence o küsurat oy size hediye olsun hayaller hayatlar

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title