Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA temsilcileriyle bir araya geldiği buluşmada yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi.

"31 MART TÜRKİYE'DE BİR DÖNÜM NOKTASI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya geldi.

Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buluşmayı şereflendirdikleri için gençleri en kalbi duygularıyla selamladığını söyledi. Çok önemli bir dönemin arifesinde olduklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malum 31 Mart Türkiye'de bir dönüm noktası. Ve bu dönüm noktasında tüm İslam dünyasının gözleri Türkiye'de. Türkiye'de ne olacak? Her ne kadar bu bir genel seçim değilse de yerel seçimde gözler, AK Parti'nin bu seçimlerden alacağı netice ne olacak? Onun için tabii çok güçlü bir gençliğe sahip olan davamız, inşallah sandıkları adeta patlatırcasına 31 Mart akşamında o farklı bakanlara gereken cevabı verecektir diye inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere 22 gün kaldığını anımsatarak, 22 günü en güzel şekilde değerlendirerek, gerek ana kademe, gerek kadın kolları, gerek gençler, beraberce bir çalışmayla inşallah gerekli cevabı sandıkta vereceklerini dile getirdi.

"YASANIN VERDİĞİ YETKİYLE BU SEÇİM SON SEÇİMİM OLACAK"

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim

Gençlere inandığını ve güvendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, bütün buralarda bir değişim dönüşümü yapalım. Çünkü gözler burada." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (149)

Alper güneş:

Allah rızası için bi git kurtulalım…

2478
889
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Yaaa dur daha onun helvasını yiyeceğiz 2028 i görmesin

yanıt548
yanıt530
sade vatandaş:

bu bolluk bereket refah altında bu duruma düşürdüğün halk dini siyasete alet etmeden hiç taraf tutmadan fitne çıkarıp kimseyi ayrıştırıp birbirine düşürmeden yaşamaları sağladığın için seni çok güzel bir şekilde sabah akşam beş vakit dualarla hayırla anıp bol bol kulaklarını çınlatacak

yanıt626
yanıt198
İmdat Tekin:

Hadi inşallah. Gidişin olsun gelişim olmasın.

1267
689
yanıtYanıtla
İbrahim Çiftçi:

Aaa sayın cumhurbaşkanı yasalara da uyuyor halbuki anayasayı hatta avrupa insan hakları mahkemesi kararlarını dahi tanımıyordu.

1156
434
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Var bunda bir iş...

yanıt729
yanıt148
Mehmet Vatandaş:

Zaten bu onun seçimi bile değil yerel seçim. Kendisinin yasa gereği tarafsız olması, kalması devlet imkanlarını kullanmaması gerekir bu yasaya da uysa ya:))

yanıt140
yanıt30
murat:

Allah duanı kabul etsin hadı inşallah

936
288
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Dört yıl daha başımızda ve yetki onda...

yanıt6
yanıt5
Muharrem Şahin:

Bencede gidip dinlenmen lazım artık

846
295
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title