Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirleriyle ilgili, "Kamuoyunun hepsi bundan nasiplenecek" diyen Erdoğan, Ayhan Bora Kaplan'la ilgili yöneltilen bir soruya ise yanıt vermedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdiği AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİ

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin soru üzerine Erdoğan, "Konuşmamda her şeyi açıkladığım gibi... Tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcım ile Hazine ve Maliye Bakanım gerekli açıklamaları yaptı. Kamuoyunun hepsi bundan nasiplenecek" ifadesini kullandı.

ÖZEL'İ YAKIN ZAMANDA ZİYARET EDECEK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gerçekleştireceği iadeiziyarete ilişkin bir planlama olup olmadığı sorulan Erdoğan, "Yakın bir zamanda iadeiziyaretimi yapacağım" cevabını verdi.

AYHAN BORA KAPLAN SORUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yurt dışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı'nda yakalanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'la ilgili de "Gündemde Ayhan Bora Kaplan soruşturması var. Bir kişi itirafçı olmuştu. Sonrasında 3 emniyet müdürü hakkında soruşturma başlatıldı. Bugün de Sayın İçişleri Bakanı, size de bir operasyon yapıldığını söyleyerek bir sosyal medya mesajı paylaştı. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusu yöneltildi. Erdoğan'ın bu soruya yanıt vermemesi dikkat çekti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Hazine ve Maliye Bakanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şimşek Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

500

Yorumlar (10)

Ahmet Çakır:

bu da sorumu şimdi cumhurbaşkanına.Çeteciyi böyle gündemde tutup devletin en tepesine basit biri için dahada yüceltiyorsunuz..İyi ki cevaplamamış.Devlet geleneği diye bir şey var.patavatsızlık

164
103
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

La gevşek onları mafya yapan kim

yanıt3
yanıt2
Ercan cıftcı:

Mevzu derin.... Zaten şahsın göz altına alınış biçimi, bunun hemen servis edilmesi birilerine mesaj niteliğindeydi. Gördün mü der gibi ...

115
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bence bir kac gün öncesine kadar ismini bile duymamistir, tek adamin ülkedeki her seyi bilmesi hakim olmasi mümkünmü, iste sirf bu yüzden kimin eli kimin cebinde belirsiz önüne gelen kendi teskilatini tezgahini kuruyor, bu düzen degismedigi sürece halkimiza ne refah nede huzur gelir.

75
31
yanıtYanıtla
MM İİ:

Sen baya bu işleri kılıçların oğlu gibi biliyorsun adam devlet yönetiyor senin gibi bilmem ama bir tane aile yada işte yönetici isen 8 on tane adam yönetmiyor. Düzende ne var sen şuan yaşıyorsan özgürce düzen var demek ki ola

yanıt22
yanıt42
masteng aston:

22 yil sonunda gelinen durumu sorsaydiniz ceteler yuksek enflasyon cinayetler hirsizliklar tecavuzler intiharlar yuksek bosanma oranlari batik merkez bankasi fahis fiyatlar.surunen emekliler.fahis kiralar milyonlarca ortadogulu afrikali isgalci yok edilen gazze cocuklar kadinlar...ben sayin erdoganda suc bulmuyorum asil sorun pesinden gidenlerde.

78
27
yanıtYanıtla
anti mizantropist:

AKP ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir diyordu birileri haklılarmış!

yanıt56
yanıt30
YalancıSavar:

Mahalledeki hırsızı da sorun bari?!?!? Devltin hakimi var savcısı var ken..

49
47
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Türkiyede yine gündem degistirilirken gercek sorunlar unutuluyor veya unutturuluyor mesela ortak pazar konseyi dün mülteci kararlarini hizlandirma geldikleri ülkelere bir an önce beklketilmeden geri gönderme özel birlikler kurarak Türkiye ve akdeniz üzerinden gelecek olan mültecileri yunanistan italya ve ispanya sinirlarindan sokmama karari aldi ayrica bu günde abd ve ingiliz basininda hamas merkezinin katardan cikarilacagini hamasin merkezini muhtemelen istanbula tasiyacagi haberleri var.

10
5
yanıtYanıtla
Cevap :

Cevap vermemesi değil verememesi olacaktı.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title