Haberler

Yarış bıçak sırtı mı? Yerel seçimlere sayılı günler kala Tuzla'dan ilk anket sonuçları geldi

Güncelleme:

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken İstanbul'da bazı ilçelerde sürprizler yaşanabileceği konuşuluyor. Son olarak CHP tarafından yapılan araştırmaya göre; sürpriz yaşanabilecek ilçeler arasına Tuzla'da eklendi. Ancak bağımsız bir şirket tarafından yapılan araştırmada Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan adayı Şadi Yazıcı'nın CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl'e 5.7 puan fark attığı görüldü.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'nin İstanbul'un bazı ilçelerinde yaptırdığı araştırmanın sonuçları basına sızdı. Araştırma sonucuna göre; İstanbul'da bazı ilçeleri el değiştirirken bazı ilçelerinde de başa baş bir yarış var. Kıran kırana yarışın olduğu ilçelerden biri de Tuzla olarak gösterildi.

ARADAKİ FARK 5.7 PUAN

CHP'nin anketine göre başa baş bir yarışın olduğu Tuzla'da bir araştırmada Megapoll Araştırma Şirketi yaptı. Megapoll'ün anketinde Tuzla imza attığı projelerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Şadi Yazıcı'nın Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Eren Ali Bingöl'ün 5.7 puan önünde yer aldığı görüldü.

CHP'nin 'Kafa kafaya yarış var' dediği Tuzla'dan yeni araştırma sonucu geldi

ZAFER PARTİSİ VE YRP BAŞA BAŞ

Ankette Cumhur İttifakı adayı Şadi Yazıcı yüzde 44 oy oranına ulaşırken, CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl, 38.3 oy oranına ulaşabildi. Yeniden Refah ve Zafer Partisi ise 5.2'lik oy oranına ulaştı. İYİ Parti ise 3.6 oy oranında kaldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Eren Ali Bingöl Eren Ali Bingöl Ali Bingöl İstanbul Bingöl Tuzla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

csd zbn:

HERKES EMEKLİYİ ÇOK DÜŞÜNÜYORYA ŞU CHP LİLER MADEM ÖYLE ŞU CHPLİ YÜKSEK EMEKLİ ALANLAR 10 BİN TL ALANLARA VERSİN HÜKÜMET

7
30
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

trollerle beraber bunları istediğiniz kadar cilalayıp yağlayın parlatın market karşıda girin bakın etiketlere hoşunuza gidiyormu diye sormuyorum sorulacak biri değilsiniz

15
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

vaat yüzlerce icraat bir kaç tane not sıfır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title