Haberler

CHP'nin ilk kez kazandığı Balıkesir'de aday seçimi kazanınca şükür namazı kıldı

Güncelleme:

Yerel seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre yüzde 51 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın, kentin tarihi Zağnos Paşa Cami'nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu. 74 yıl sonra CHP'nin ilk kez başkanlığı kazandığı kentte Akın'la karşılaşan yaşlı bir kadın da "Seçime giderken ben 3 tane Ayetel Kürsi okudum." dedi.

CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, 31 Mart'ın kesin olmayan sonuçlarına göre yaklaşık yüzde 51 oyla seçilme başarısı gösterdi. Akın, başarısı sonrası Zağnos Paşa Cami'nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

ATATÜRK HUTBE OKUMUŞTU

Seçim yarışından zaferle ayrılan Ahmet Akın, sabah namazını Atatürk'ün hutbe okuduğu cami olarak da bilinen tarihi Zağnos Paşa Cami'nde kıldı. Namaz sonrası cami cemaatiyle sohbet eden Akın, Zağnos Paşa türbesine giderek dua okudu.

ÇALIŞANLARLA KONUŞACAK

İlk icraatını açıklayan Akın, "Memleketimize hayırlı olsun. Balıkesir aileme teşekkür ediyorum. İlk olarak çalışan kardeşlerime, belediyede çalışan arkadaşlarıma huzur içinde işlerine devam edeceklerini kendilerine anlatmak istiyorum. Sıkıntı korku olmasın. Onları rahatlatalım. Bir yola çıktık, yolumuza devam edelim. Hayır duamızı yaptık. Memleketimize mahcup olmayacağız" dedi.

"3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM"

Kendisini cami bahçesinde gören vatandaşlar ise Ahmet Akın ile selamlaştı. Yaşlı bir teyze ise yanına yaklaşarak "Sen seçime giderken, ben sana 3 tane Ayetel Kürsi okudum. Allah yolunu açık etsin evladım" dedi. Akın, daha sonra sabah temizliği yapan belediye personelleri ile konuştu.

CHP'nin Balıkesir adayı seçimi kazanınca şükür namazı kıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Akın Balıkesir Cami Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (6)

rakunlarısalarımüstüne:

Allah kabul etsin. Vatandaşa tepeden bakma, harama onay verme, adam kayırma. Bu 3’ünü yap yine seçilirsin. Yolun açık olsun.

240
9
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ne güzel yazmışsın hocam yüreğine sağlık.

yanıt71
yanıt3
İfigenia Arslan:

Helal olsun

50
3
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

işte bir insan ancak bu kadar kendisiyle çelişebilir. tarihi boyunca, İslami her değere düşmanlık etmiş ve halan de eden bir partiye mensup ol sonra gel İslamın , dinin sahibi olan Allaha secde et. buna JY bile güler...

4
27
yanıtYanıtla
Ali :

Sen nasıl bir insansın kardeşim? Senin yazdığın her şey neden hep dislike yiyor artık iyi anlıyorum. Namaz kılan bir adama en son yazılmayacak yorum yazmışsın. Allah sana akıl fikir versin.

yanıt11
yanıt4
VATOZZ:

İşte bu. Ben a partisine çalıştım ben b partisine çalıştım kazandık nerde benim emeklerim ne olacak ise alinacakmiyim diyenlerde lütfen biraz düşünün. Sizi iş vaadi verenler sizi işe alırken yıllarını emeklerini belediyeye vermiş işçileri işinden ekmeğinden ederek alacak. Bu zalimlige kapı açmayın. Bakın başkan bey ne güzel düşünmüş. Şimdi eski belediye işçileri evinde huzurlu değildir.

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title