Haberler

CHP Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner ve Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Taner, yapılan faaliyetler ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Büyükerşen'e teşekkür etti. Büyükerşen ise Taner ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

CHP Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yönelik ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Mihalıççık İlçe Kongresinde tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen İsmet Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi.

Taner, yönetim olarak yaptıkları faaliyetler ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek nazik misafirperverliği için Büyükerşen'e teşekkür etti. Başkan Büyükerşen de Taner ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: ANKA / Politika

Yılmaz Büyükerşen Mihalıççık Eskişehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title