Haberler

CHP, TBMM'yi bir kez daha olağanüstü toplantıya çağırıyor! Bu sefer gündemde Akbelen ormanları var

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Akbelen ormanlarının incelenmesi için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırdıklarını söyledi. Vergi zamlarını görüşmek için TBMM geçtiğimiz haftalarda da CHP'nin çağrısıyla olağanüstü toplanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda vergi zamlarını görüşmek için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıran CHP, bir kez daha harekete geçti. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Akbelen ormanlarının incelenmesi için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırdıklarını söyledi.

CHP, EK MOTORLU TAŞIT VERGİSİNİ AYM'YE GÖTÜRDÜ

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Günaydın, ek motorlu taşıt vergisine ilişkin teklifin maddesini Anayasa Mahkemesi'ne götürdüklerini belirtti. CHP'li Günaydın, "Anayasa Mahkemesi ilk inceleme toplantısını yapmış, esastan inceleme kararı vermiş. Umuyoruz ki ilk taksit ödemelerinden evvel Anayasa Mahkemesi bu konuda iptal kararı verir, bu haksız toplam 30 milyar TL'yi aşan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesinden kurtulurlar." ifadelerini kullandı.

TBMM'Yİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Günaydın, Akbelen ormanlarının her yönüyle incelenmesi gerektiğini söyleyerek, "Biz bu çerçevede Türkiye Büyük Millet Meclisini önümüzdeki salı günü, yani 8 Ağustos günü olağanüstü toplantıya çağırıyoruz. Türkiye'nin dağ gibi biriken sorunları var. Bu sorunu açık olarak ortaya koyalım. Bu tatil herkesin olduğu gibi 15-20 gün olabilir. Meclisin açık olmadığı günlerde seçildiğin illerde vatandaşla birlikte olursun. Dilekçe verildi veya verilmek üzere." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gökhan Günaydın Gökhan Günaydın Politika Haberler

500

Yorumlar (12)

GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu işler boş işler Kemal bey, maksat dostlar alışverişte görsün, DEĞİŞİM ŞART, bırakın bu işlerle gençler uğraşsın

57
7
yanıtYanıtla
CİHAN GÜLCE:

Bence CHP belediye lerindeki katliam ları görüşün, meselenin yine ağaç olmadığı aşikar çünkü oranın halkı bu mekanın kalmasını istiyor ama paralı tipler yalandan rol yapıyor tıpkı gezi parkı olayları gibi.Buradaki firma şuana kadar faaliyetleri sona eren maden sahalarına 485 bin ağaç dikmiş yine bu firma orman müdürlüğü antlaşması gereğince 3 milyon Türkiye genelinde ağaç dikmiştir.Chp nin bu ülkeye bir dikili ağacı olmadığı gibi işleri güçleri kaos ortamı oluşturmaktır

34
29
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

chp yanıyor bunun derdine bak

42
17
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

GİT ARTIK YAHU GİT! SEN VE SENİN GİBİ KOLTUK SEVDALILARI YÜZÜNDEN HEP GERİYE GİTTİ BU ÜLKE! NEFRET GELDİ HEP AYNI ADAMLARI GÖRMEKTEN HEP AYNI SÖZLERİ DUYMAKTAN! YAZIK YAHU YAZIK!!! NE KENDİMİZİ NE EVLATLARIMIZIN UMUDU KALMADI ARTIK!! SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN!

34
2
yanıtYanıtla
Orion Onion:

Muhalefetin attığı adımlar, muhalefet seçmenini artık heyecanlandırmıyor. Değişim şart.

18
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Bugünlerde poşetin 38,5 kuruş olması konuşuluyor. Dolar, Euro, Meyve Sebze, benzin falan neyse de poşet zammı hiç çekilmez.

12
2
yanıtYanıtla
Verdik y gorduk etkiyi:

Olaganustu toplaniyorlar coh onemli. Bu yuzden yine vekillerin yarisi katilmayacak. Olaganustu olmasa kimse katilmiyo zaten. 5 kisi yasa oyluyo

6
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Provakasyon yapanlar tutuklanmalı.

5
3
yanıtYanıtla
Bekir Kancob:

Derdi orman değil kuyruk acısı.. keşke samimi olsa

4
0
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Senin kendi partinin vekilleri gitmiyor ki meclise en başta onları topla...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title