Haberler

CHP lideri Özel, ellerindeki İstanbul ve Ankara anketinin sonuçlarını paylaştı

Güncelleme:

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP lideri Özgür Özel, İstanbul ve Ankara'da yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını paylaştı. Özel, "İstanbul için bu seçimde bizdeki anketler geçtiğimiz seçim gibi öyle yüzde 0,1 gibi farkla değil açık ara farkla bitiyor. Ankara'da ise seçim şimdiden bitti demek olmaz ama genel olarak gelen haberler Ankara'da Mansur Yavaş'ın farkı açarak bir sonuç alacağı yönünde" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Ankara ve İstanbul'la ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. Özel, ellerindeki anketlere göre; iki ilde de seçimi önde götürdüklerini ifade etti.

"AÇIK ARA FARKLA BİTİYOR"

Özel, Sözcü televizyonunda yaptığı açıklamada "İstanbul için bu seçimde bizdeki anketler geçtiğimiz seçim gibi öyle yüzde 0,1 gibi farkla değil açık ara farkla bitiyor. Geçen seçimde Binali Yıldırım'ın saat 7.00'de seçim sonuçlarını kabul ettiği kadar bir farkla sonuçlanacağını düşünüyorum. Ankara'da seçim şimdiden bitti demek olmaz ama genel olarak gelen haberler Ankara'da Mansur Yavaş'ın farkı açarak bir sonuç alacağı yönünde" ifadelerine yer verdi.

CHP'DE PARA SAYMA GÖRÜNTÜSÜ POLEMİĞİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntüleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, "Görüntünün il binasını satın almak için olduğu ortaya çıktı. Para sayan kişinin o gün Ekrem beyin danışmanı değil il başkanlığının saymanı, yöneticisi olduğu ortaya çıkıyor. Etrafındaki herkes gayet meşru bir iş yapmanın bilincide olduğu ortaya çıkıyor. Ve hatta orasının bir AK Parti'li bir avukatın ofisi olduğu ortaya çıkıyor. Biz o AK Partili avukat hakkında da suç duyurusunda bulunduk. Biz bu soruşturmanın en hızlı şekilde sonuçlandırılmasını istiyoruz. Tayyip bey de bu soruşturmanın seçime kadar bitmemesini istiyor. Özetle şunu söylemek istiyorum; Erdoğan'ın bu konuda psikolojik bir üstünlüğü yok. Sokağın da böyle bir derdi yok. Seçim sonucuna etki ettiğini ileri süren bir kişi yok. Biz bu konuyu kesin bir dille yalanlıyoruz" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş İstanbul Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

İbrahim Demirel:

Mevcut iktidar partisini kesinlikle desteklemiyorum lakin CHP zihniyetinin bu memlekete faydalı olmadığı da açıkça ortada.

125
35
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

Aynen öyle aynı fikirdeyim

yanıt47
yanıt15
murat:

Senin desteklediğin parti 22 yilda ülkeyi batırmayı başardı ya oda bişey gerçi

yanıt7
yanıt6
eymen şener:

Ülkede bu iki parti dışında partilerde mevcut onlardan birine aticaksin seçenek çok seni hangi parti temsil eder dersen at gitsik diğer partilerde çalışıyor çabalıyor seçilemez diye oy atmakdan vazgecmeyelim ..

yanıt9
yanıt20
mstfa Uygr:

seçimlerde Mansur Yavaşla Ankara nin debam etmesini doğru bulmakla beraber İmamoğlunun İstanbul a yararli olmadiği kanaatineyim.İdeolojik düşünmezsek.

25
32
yanıtYanıtla
Ahmet Araç:

Bu ülkede oy verilecek parti gerçekten yok

31
22
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bu seçimde şuan CHP de olan başta İSTANBUL olmak üzere ANKARA HATAY ESKİŞEHİR ANTALYA ve BALIKESİR i kesinlikle AK PARTİLİ adaylar kazanacaklar. %99 ihtimalle . Bir kenara yazın seçimden sonra bu dediklerimi hatırlarsınız . Millet artık CHP nin heykel açılışlarından bıktı . Bize ihaları sihaları kaanları üretecek Ak parti icraatları lazım.

21
20
yanıtYanıtla
Mustafa Tukat:

100% katılıyorum! İnşallah öyle olacak. Vatanımız için en hayırlısı olsun

yanıt8
yanıt5
Can null:

Açık ara geliyoruz halk olarak

14
6
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Bütün siyasi partilerin, çöp olmuş beyinlerden temizlenmesi gerekiyor...

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title