Haberler

CHP koridorlarını sallayan İmamoğlu kulisi: Cumhurbaşkanı adayı olmayacağını söyledi

Güncelleme:

CHP kulislerinden bomba bir haber geldi. İddiaya göre Ekrem İmamoğlu "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" diyen bir vatandaşı, "Şu anda öyle bir duygumuz yok" diyerek susturdu.

CHP'de adı Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen İmamoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Sputnik'te yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB), 'Büyüyen ve Gelişen Şehirler, Uluslararası Belediye Başkanları İstanbul Dayanışma Toplantısı' düzenlendi.

BELEDİYE BİNASINDA TOPLANTI

Saraçhane'deki belediye binasında yapılan toplantıya, Avrupa Şehirler Birliği (EUROCITIES) Başkanı da olan Floransa Belediye Başkanı Dario Nardella, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, Hannover Belediye Başkanı Belit Onay ve EUROCITIES Genel Sekreteri Andre Sobczak katıldı.

"ÖYLE BİR DUYGUMUZ YOK ŞU AN"

İmamoğlu, toplantının ardından belediyenin önünde bekleyen bir grup vatandaşın yanına giderek, bir süre sohbet etti. Gruptan bir kişinin "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" demesi üzerine Ekrem İmamoğlu, "Öyle bir duygumuz yok şu anda" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

500

Yorumlar (15)

Ali Kara:

İmamoğlu nun en büyük destekçisi ve sahip çıkanı dış mihraklar (ABD - Yunanistan) buna yalan diyen birileri de var ise ya okur-yazar değiller ya da görme yetenekleri kaybolmuştur.

231
219
yanıtYanıtla
elif yildiz:

kazanan erdoğan olacakkkkk inşaAllah

219
202
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

şu saatten sonra Erdoğanın karşısında kimse duramaz

131
109
yanıtYanıtla
Onur Yener:

İmamoğlu'nu İstanbul'un başına bela edenler şimdide Türkiye'nin başına bela etmek istiyor.Güzelim Türkiye'ye nasıl bir kin ve nefret besliyolarsa artık.

132
93
yanıtYanıtla
Vanilla Sky:

Haber doğrumu bilemem ama İmamoğlu seçime girerse kazanır. E Mansur da kazanır. İkisi birden aday olamayacağına göre, birinin aday olmaması normal.

54
133
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

İstanbul'daki basganligini izliyoruz her felakette basgan yok,kilicdarogluna veririm oyumu daha iyi

72
54
yanıtYanıtla
Mehmet Ali Gülbahar:

Bay Kemal'de Deniz Baykal'a CHPye Genel Başkan adayı olmayacağını üstüne basa basa ifade etmişti. Şimdi de Bay Ekrem aynı yolu izliyor. Ne ekersen onu biçersin bay Kemal.

61
18
yanıtYanıtla
özen66:

Eyt den sonra kım olursa olsun kaybedecek.

54
21
yanıtYanıtla
Komando Mavi Bereli Trabzon:

Kim Aday olursa olsun Erdoğan Seçimi Büyük Fark Atarak Açık ara kazanır. EN az yüzde 50 oy alır.

21
27
yanıtYanıtla
Sadık:

Aynen dogru, hele Yunanlılar Ekrem için yanıyorlar,bizden biri diyorlar.

20
19
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title