Haberler

CHP'li Eren Erdem: Erdoğan'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum

Güncelleme:

CHP'li Erdem, Ankara'daki saldırının yankıları sürerken, Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası sözlerini hatırlattı ve ekledi: Açıklamalarının tamamen arkasındayım.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin hükümeti suçlayarak, "Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar" dedi.

"PYD'NİN SIZMA YAPTIĞI RAPORDA"

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında istihbarat raporu olduğunu söylediği bir belge gösteren CHP'li Eren Erdem, "Raporda 'DAEŞ terör örgütü Türkiye'de askeri bölgelere yönelik saldırı hesabı içindedir.' PYD'ye ait terör unsurlarının da böyle bir saldırı adına sızma yaptığı raporda vurgulanmış. Tarihi 20 Ocak 2016" dedi.

"KİMSEYİ KANDIRMASINLAR"

Raporda PYD mensuplarının sızma girişiminde olacaklarının yazdığını kaydeden Erdem, "20 Ocak tarihli, aradan 17 gün geçiyor Ankara'da Genelkurmay'a birkaç metre, Meclis'e 5 dakika mesafede patlama gerçekleşiyor. Bu raporu yayınlayan ve bu rapor üzerinden askerlerimizi ikaz eden istihbarat, PYD'nin askeri birliklere yönelik saldırı yapacağını söyleyen istihbarat neden bir tedbir almamıştır. Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar. İstihbarat teşkilatları muhalefet partilerini dinlemekten, muhalefeti gözetlemekten bu ülkeyi korumaya fırsat bulamıyor. Saldırı gerçekleşiyor, önce Twitter engelleniyor. Twitter'ı engelleyeceğine terörü engelle" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası "Siz bu insanları niye takip etmediniz, sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu?" dediğini iddia eden ve konuşmasını dinleten Erdem, "Sayın Cumhurbaşkanının bu sözlerinin tamamen arkasındayım ve imzamı atıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerinin altına bu kadar içtenlikle imza atacağımı tahmin etmiyordum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Eren Erdem Twitter Türkiye Politika Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500

Yorumlar (21)

Türk Kürt Kardeştir.Mobil-IOS:

Siyaset yapacak söz kalmadı mı adamlarınız bi terör olayı yaparak ancak üzerinden siyaset yaparsınız yoksa tıkanıp duruyorsunuz..bu güzelim ülkeye faydanızı gösterin yapılan projeler üzerinden Türkiye'ye destek olun ancak bi olay olsunda iktidarı topa tutalım ..iktidar bugün var yarın yok olan bu ülkeye oluyor ..siyasette bireysele dönük yapmayın ülkenin çıkarları doğrultusunda konuşun ..ülkeyi düşünün ..

0
0
yanıtYanıtla
rus kopeğuMobil-ANDROID:

sen git rusyaya ordan turkiyeyi kotule burdan etkili olmuyor

0
0
yanıtYanıtla
sapMobil-IOS:

üzülüyorum bu adamlar vergimizden para kazanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
sapMobil-IOS:

geri zekalılara kaldı parti

0
0
yanıtYanıtla
DOGRU OLACAKSINMobil-IOS:

Böyle vekil olmaz aldıg mayış haram olsun sana ve senin gibi vatan hayinlerine ALLAH zizlere cezanızı verecek

0
0
yanıtYanıtla
BU Mobil-ANDROID:

BU RUSYA'YA GİTMEMİŞ MİYDİD RUS VATANDAŞLIĞINA BAŞVURU KABUL GÖRMEMİŞ GALİBA.

0
0
yanıtYanıtla
eymirMobil-ANDROID:

agziyla konusmayan hain mayan bozuk senin haram olsun sana haramdan anlamaz vekilmis hah

0
0
yanıtYanıtla
çağatay Mobil-ANDROID:

Geri zekalılar bu ülkeyi kim yönetiyor. tabi ki sorumlu yonetenlerdir

0
0
yanıtYanıtla
omarMobil-ANDROID:

senden ala vatan haini mi olur bunun gibi kizilbaş vatan hainleri dolmuş güzel ülkemde

0
0
yanıtYanıtla
akp siz müslüman Mobil-IOS:

Yav kardeşim sen bu koyunları niye rahatsız ediyon bırak yatsınlar ne zaman ülke bölünür o zaman uyanır koyunlar sessiz ol tepki verme isyan etme iktidarın açıklarını söyleme hep övv iktidarı yol yaptı havaalanı yaptı hep böyle konuş iktidar övülmeyi hakkediyor çünkü cumhurbaşkanımız namaz kılıyor,kuran okuyor daha ne istiyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title