Haberler

CHP İstanbul Adayı Sarıgül: Gençlere İnanıyorum

Güncelleme:

CHP İstanbul Adayı Sarıgül, "Bütün gençlerden, özellikle ve özellikle sandığa sahip çıkmalarını, oylarına sahip çıkmalarını bekliyorum." dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "Bütün gençlerden, özellikle ve özellikle sandığa sahip çıkmalarını, oylarına sahip çıkmalarını, İstanbul'a sahip çıkmalarını bekliyorum. Gençlere inanıyorum" dedi.

Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nce, Eyüp Haliç sahilinde düzenlenen 3. Geleneksel 15 Ocak Şöleni'ne katıldı. Katılımcıların sevgi gösterileriyle karşılanan Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, binlerce genç arkadaşıyla yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi.

Yerel seçimlerde billboardların kendilerinin olmayacağını, televizyonlarda farklı insanların konuşacağını ifade eden Sarıgül, ama sokakların ve duvarların gençlerin olacağını kaydetti. Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugünden sonra seçim bitene kadar İstanbul'un bütün sokaklarında ve duvarlarında olacağız. Kötüleme, karalama yapmayacağız ama haklarımızı, hukuklarımızı da en iyi şekilde koruyacağız. Üzerimize karalama şeklinde gelirlerse arkadaşlarımız onlara en iyi, en demokratik şekilde karşılık verecekler. Bugünden sonra gece sabaha kadar dolaşmadığımız taksi durağı, gece çalışan müessese kalmayacak. Gün ışığına kadar çalışmalarımız devam edecek. Bütün sokakları, meydanları ve duvarları gençlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki gençler, duvarları, sokakları, meydanları barış adına, özgürlük adına, demokrasi adına koruyacaklar. Bütün gençlerden, özellikle ve özellikle sandığa sahip çıkmalarını, oylarına sahip çıkmalarını, İstanbul'a sahip çıkmalarını bekliyorum. Gençlere inanıyorum."

Gençlere güvendiğini vurgulayan Sarıgül, "Gençleri görüyorum. Bütün duvarlara, meydanlara 'Çare Sarıgül' yazıyorlar. Aslında gençler kendi geleceklerini yazıyorlar, demokratik Türkiye'nin geleceğini yazıyorlar" dedi.

Sarıgül, seçim akşamı gençlerin sandık başında görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini kaydederek, "Gençler, demokrasi, barış ve özgürlük adına yurttaşlarımızın verdiği oylara sahip çıkacaklar ve 30 Mart akşamı demokrasinin, barışın, özgürlüğün zaferini inşallah ilan edecekler" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Değişim Hareketi Mustafa Sarıgül İstanbul Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title