Haberler

"Yolsuzluk Dışında Karar Çıkarsa Özür Dileriz"

Güncelleme:

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Kırşehir Emniyet görevlilerinin parti binasındaki pankartı parti binasına merdiven dayayarak indirmesine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Kırşehir Emniyeti görevlilerinin parti binasındaki pankartı parti binasına merdiven dayayarak indirmesine tepki gösterdi. İl Başkanı Yılmaz Zengin, 'Yolsuzluk dışında bir karar çıkarsa özür de dileriz' ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yılmaz Zengin yaptığı basın açıklamasında, "Bir haftadır Kırşehir'de çok ciddi problemler yaşamaktayız. Sıkıntı, 'Kabinede görev almış bakanların 17-25 Aralıkta yapılan yolsuzlukla ilgili soruşturma kapsamında 4 bakanın yolsuzlukla ilişkisi olduğu tespit edilmiştir' biz de bu açıdan Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak da kamu oyunu bilgilendirme noktasında bazı afiş ve pankartlar asmakta idik. Geçen hafta bu pankartları 'devlet büyüklerine hakaret içerdiği' gerekçesi ile indirmiştik" dedi.

YÜCE DİVANDA YOLSUZLUK YERİNE İFTİRA KARARI ÇIKARSA ÖZÜR DİLERİZ

CHP İl Başkanı Zengin, yaşanan sürecin kendileri için çok üzücü olduğunu anlatarak, polisin hukuk dışı eylemde bulunduğunu söyledi. İl Başkanı Zengin, "Bizlere bilgi verilmeden Cumhuriyet Savcılığının bir talimatı olmadan merdiven dayanarak CHP'nin asmış olduğu pankart sökülerek götürülmüştür. Bizlere ise pankartın alındığı burada bulunan komşularımız tarafından haber verilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde maalesef hukuk ortadan kaldırılmıştır. Bu pankartta 'Yeni Türkiye'nin hayırsever insanları' yazıyor. Bu millet sizi biliyor. Bu milletin cebinden ne kadar para gasp ettiğinizi de biliyor. Biz de biliyoruz. Elbette ki sizlerin nasıl hayırsever insanlar olduğunuzu hayırsever bakanlar olduğunuzu kamu oyu da bizlerde çok iyi bilmekteyiz. Bunları teşhir etmek noktasında var gücümüzle hep beraber mücadelemizi ortaya koyacağız. Bu bakanlarla ilgili eğer Yüce Divanda yolsuzluk dışında bir karar çıkarsa biz de çıkar onlardan özür dileriz" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yılmaz Zengin Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title