Haberler

CHP, Hatay kararını verdi: Lütfü Savaş'ın adaylığı devam edecek

Güncelleme:

CHP, partinin mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyla ilgili yapılan son değerlendirmelerin sonucunda, Lütfü Savaş'ın adaylığının devamına karar verildiğini bildirdi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da düzenlenen anma töreninde protestoların hedefi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş uzun zamandır CHP'nin gündeminden düşmüyor.

YENİDEN ADAY GÖSTERİLMESİ TARTIŞMA YARATTI

Parti yönetimi anma törenindeki istifa çağrılarının ardından yeniden aday gösterilmesiyle tartışmaların fitilini ateşleyen Savaş ile ilgili son kararını verdi. CHP, partinin mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyla ilgili yapılan son değerlendirmelerin sonucunda, Lütfü Savaş'ın adaylığı devam edecek.

CHP, Hatay kararını verdi: Lütfü Savaş'ın adaylığı devam edecek

"LÜTFÜ SAVAŞ'IN ADAYLIĞINININ DEVAMINA KARAR VERİLDİ"

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş'ın adaylığının devamına karar verilmiştir" denildi.

Kaynak: AA / Politika

Hatay Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş Hatay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

Alperen:

Bunlar tam komedi kaç gündür tlf açıyorlar halk seni istemiyor diyorlar başka aday arıyorlar aday bulamıyınca yine celladı seçiyorlar bunların ardından gidenlerde hiç akıl varmı bence akılda yok izanda yok zaten milli duygular hiç yok .

217
42
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

milli duygular zaten bir tek AKP ve MHP liler de var sen de nasıl bir kafa varsa? Bu kafayla zaten bugünleri yaşıyoruz.. Yanlışa yanlış doğruya doğru demediğimiz için

yanıt76
yanıt105
Alperen:

Serkan Özcan Milli duyguları olan insanlar terör örgütleriyle aynı masada oturan aynı yolu yürüyen insanlarla birlikte olurmu başka soru sormuyucam, cvp ver ?

yanıt34
yanıt22
Alperen:

Serkan Özcan: İşinize gelmeyince tıpa tutmayınca nasıl kafa var ?Bizdeki kafa vatan hainliğine çalışmaz milli değerleri yok etmek için uğraşmaz insanların Şeriatına küfretmez çünkü bizler devşirmedeğiliz yada geçmişimiz karışık değildir.

yanıt73
yanıt51
Yavuz Şen:

Bunların ardından gidenlerde akıl yok ya bu litfide de hiç gurur yokmuş. Bu ne yaman koltuk sevdaşıymış. Hani Ak partililere diyorsunuz ya kimi koysa bu halk oy veriyor.Siz hiç sorgulamıyorsunuz yanlışları göremiyorsunuz bile.Tek bildiğiniz Ak parti gitsin kim gelirse gelsin İsterse dem bile gelsin. Böyle bir mantık olamaz.

yanıt71
yanıt27
Cemalettin Doğan:

Hangi cepheyi fethettin. Sizden başka. Mili yok Müslüman yok bu ülkede çok ayıp. Ayrıştırmayı bırakın

yanıt2
yanıt12
birgörüş:

Serkan Özcan, depremde yardım tırlarını yağmalatan belediye değil mi bu lütfü savaş hangi bu mu sizin milliliğiniz?

yanıt23
yanıt5
Mustafa kuyulu :

bir parti bu kadar kötü yönetilebilir

179
13
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

CHP Hatay ı kaybetti hadi geçmiş olsun.. Bile bile lades oluyorlar

142
10
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Niye kaybedecek CHP hatayı... Şanlıurfa ve Adıyaman dada deprem olmadı mı...Akp oraları da kaybetmesi lazım o zaman

yanıt4
yanıt12
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title