Haberler

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay bütçe görüşmelerinde telefonuyla kart oyunu oynadı

Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2023 yılı bütçe görüşmeleri dün başladı. Genel Kurul konuşmalar sırasında ilginç bir görüntü de kameralara yansıdı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, cep telefonundan iskambil oyunu oynarken görüntülendi.

TBMM Genel Kurulunda, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşülmeye dün başlandı.

ARA SIRA OYUNU KESTİ, KÜRSÜYE CEVAP VERDİ

Mecliste konuşmaların yapıldığı sırada CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, telefonundan kart oyunu oynarken bir başka milletvekili tarafından kamerayla görüntülendi. Görüntülerde Engin Altay'ın ara ara oyununu keserek kürsüdeki konuşmacı milletvekiline de cevap verdiği görülüyor.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ NE KADAR SÜRECEK?

2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, dün Genel Kurul'da görüşülmeye başlandı. 12 gün sürecek görüşmelerde Genel Kurul, cumartesi ve pazar günleri de dahil kesintisiz toplanacak. Cumhurbaşkanlığı bütçesini Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay sunarken, AK Parti adına Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli kürsüye çıktı. CHP adına ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma gerçekleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Engin Altay AK Parti Haberler

500

Yorumlar (7)

HALK DOSTU:

fotoğrafta arka tarafa bir bakın telefonuyla oynamayan yok. ordaki her parti bunu yapıyor emin olun

171
85
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Herkes yola tükürüyor diye biz de tuvaletimizi yapalım o zaman; bu mudur zihniyet? Yapmasın kardeşim, milletin vekiliyse, o kadar maaş alıyorsa hakkını versin; vermeyecekse çektirip gitsin. Savunulacak, elle tutulacak tek bir tarafı yok bu işin!

yanıt85
yanıt13
Martin Sikertel:

Tuzu kuru vekilimin ne olacak, geçim sıkıntısı, ay sonunu nasıl getiririm derdi mi var? Memleketin durumu zaten ilgi alanları değil anca yapılana çamur atsınlar; bir elinde cımbız bir elinde ayna; umrunda mı ki dünya...

187
25
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bilmediği işe karışmıyor en azından...

102
90
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

memlekete faydaları bu kadar. anlamazlar dinlemezler. ama sesleri gür çıkar.

149
40
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

ne mutlu onlara bir çalışan işte çalışırken onun yaptığını yaparken yakalansa tazminatsız işten atılırdı

159
9
yanıtYanıtla
Cem Balcı:

Kılıçdaroğlu : '' Kendisi hasta idi,covid testi pozitif çıktı acil şifalar dilerim. ''

41
61
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title