Haberler

CHP'de Köşk Adaylığı İçin Büyükerşen Sesleri

Güncelleme:

Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP'de Yılmaz Büyükerşen ismi ağır basıyor.

CHP, Köşk için aday arayışını hızlandırdı. 1331 kişiyle yapılan "Köşk" anketinde ibrenin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 'den yana olduğu belirtildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN "KÖŞK" TURU

CHP, ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday arayışını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili toplumun çeşitli kesimlerinin nabzını tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Haziran'a kadar ziyaretlerini tamamlayacak. Aralarında cemaate yakınlığıyla bilinen TUSKON'un da olduğu çok sayıda sivil toplum örgütünü ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, son olarak ise Meclis'te ve Meclis dışındaki siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüşecek.

İBRE BÜYÜKERŞEN'DEN YANA

CHP'de adaylık için pek çok isim geçerken ibrenin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den yana olduğu belirtildi. Kemal Derviş ve İlhan Kesici gibi isimlerin adaylıkları da dile getiriliyor. CHP'de, adayın haziran ayı sonunda açıklanması bekleniyor.

ANKETTEN ÇIKAN İSİMLER

Cumhuriyet'ten Utku Çakırözer'in köşesinde yer verdiği anketten çıkan sonuçlar şöyle;

-CHP’li seçmenlerin ilk isim tercihinde CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başa baş çıktı.

-Bu ikili ile arkalarından gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce arasında yüzde 6-7’lik bir fark var.

-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP adayı olan Mansur Yavaş ise CHP tabanından beşinci isim olarak çıktı. Kamuoyunda isimleri konuşulan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İlhan Kesici, Haşim Kılıç, Hikmet Çetin gibi isimler ise bu araştırmaya göre CHP tabanında yüzde 5’in altında destek bulabildi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İlhan Kesici Eskişehir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (108)

SANAT SANAT İÇİNDİR SANAT $ İÇİNDİR ):

ESKİŞEHİRİ BATI ÖZENTİSİ İLE HEYKELLE DOLDURAN ADAM.EN KOLAY YOLSUZLUK NEREDEN YAPILIR? TABİKİ HEYKELDEN.HEYKELİN FİYATI 1 DE OLUR 1000 DE.....EEE SANAT ESERİ NE DE OLSA.ANCAK ALT YAPI GİBİ ASLİ BELEDİYE İŞLERİNDE FAZLA YOLSUZLUK YAPAMAZSIN.KAZININ FİYATI DA BELLİDİR BORUNUN DA.ADAM İYİ YERDEN AÇMIŞ KAPIYI, HEYKELE FİYAT BİÇEMEZSİN BİR SAVCI SORUŞTURMA AÇSA SANAT DÜŞMANI OLUR VE YASAL OLARAK HİÇBİRŞEY ÇIKARAMAZ....CİN FİKİR BENCE...

29
15
yanıtYanıtla
BENCEgerekliyorum@hotmail.com:

Tanımadan iftira atmak,karalamak ta ancak sizin zihniyete yakışır.Gerçi yolsuzluğu da sizden iyi bilecek kimse yoktur.

yanıt0
yanıt0
esss:

laa bunlar hala aday mı arıyor:))))))))))))))))))))))) ahh kemal ahhh vazgeçmedin boş işlerden... artık chp yi rahat bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

31
8
yanıtYanıtla
kartal:

BİRİSİ İSTANBUL İSTANBUL DERKEN ŞİŞLİ'DEN OLDU BUDA ÇANKAYA ÇANKAYA DERKEN ESKİŞEHİR'DEN OLUR MU OLUR... HADİ BAKALIM GÖRELİM BİZ ZATEN OSMANLI ŞAMARI İLE HAZIR BEKLİYORUZ.

26
6
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Yorumlara bakıyorum da, namuslu insanlardan bahsedilince neden canları sıkılıyor, anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum..

19
11
yanıtYanıtla
FLAŞ FLAŞ:

KILIÇTEAROĞLU EN SON ADAYINI AÇIKLADI : SÜPER MARIO

13
15
yanıtYanıtla
ali:

O zaman Cumhurbaşkanlığı Tayyip Erdoğan'a Eskişehir de Akp'ye hayırlı olsun diyelim mi? :)

19
7
yanıtYanıtla
ÇİLİNGİR:

CHP de ağır basıyor da millet nezdinde ne basıyor, Eskişehir de ağır gelirde, Türkiye çapın da terazisi hafif gelir.Bu milletin nefesi ile nefeslenme yenin bu yarışta soluğu yetmez.

18
6
yanıtYanıtla
FANATİK:

SOKAKTA NE KADAR İT KOPUK VARSA DESTEKLEYECEKSİN ONDAN SONRA SEÇİMLE GELECEK ADAY ARAYACAKSIN.SEN GİT ADAYINI SOKAKLARDA SEÇTİR!MOLOTOFLA SAPANLADA KUTLAMA YAPARSIN:(

13
10
yanıtYanıtla
PORSUKAdınız Yazın:

KESİNLİKLE KAZANAMAZ, ESKİŞEHİR İLE TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMAYIN. MHP'LİLER DE OY VERMEZ, DİNDARLAR DA VERMEZ

18
5
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title