Haberler

CHP 2. tur için düğmeye bastı! Seçim kampanyası İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na emanet

Güncelleme:

CHP Genel Merkezi'nde 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimleri öncesi sıcak saatler yaşanıyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda alınan karara göre, seçim kampanyasının başına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun getirileceği iddia edildi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. İkinci tur oylama 28 Mayıs günü gerçekleştirilecek. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı ikinci tur oylama öncesinde Ankara'da sıcak saatler yaşanıyor.

KAMPANYA İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU'NA EMANET EDİLECEK

Kulislere göre bu turda kampanya, seçim güvenliği ve verileme İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na emanet edilecek. Yerel seçimlerde başarı getiren İstanbul modeli tüm Türkiye'de uygulanacak.

"CHP İKİNCİ TURA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER YAPILIYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezinde yaşanan yoğunluğa ilişkin son haberleri aktaran Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, "CHP'deki sessizlik yerini hareketliliğe bıraktı. CHP'de ikinci tura ilişkin değerlendirmeler yapılıyor. CHP, kesin olmayan sonuçlara göre parlamentoya 169 milletvekilini taşıdı. Listelerde diğer partilerin vekilleri de var.

CHP 2. tur için düğmeye bastı! Seçim kampanyası İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na emanet

KURMAYLAR SİNAN OĞAN İLE İLETİŞİM HALİNDE

Merak edilen konulardan bir tanesi Sinan Oğan. Buradaki kurmaylar Sinan Oğan'la iletişim halinde olduklarını söylüyorlar. Diplomasinin yürüdüğünü ifade ediyorlar. Önümüzdeki gün ya da saatlerde bir görüşme olabilir.

"YENİ SEÇİM KAMPANYALARI BAŞLATILMIŞ OLACAK"

Kemal Kılıçdaroğlu genel merkezde. İmamoğlu da Ankara'ya geldi. Manur Yavaş'ın da gelmesi bekleniyor. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu toplantı halinde. Teröre ve mültecilere ilişkin söylemler daha da netleşecek, bunu söyleyebiliriz. Yeni seçim kampanyaları başlatılmış olacak. Sandığa gitmeyen seçmenler için ev ev dolaşılacak" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Canan Kaftancıoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (34)

Blackened:

Sandıklar %20 açıkken galibiyet ilan eden Ekrem İmamoglu mu seçim kampanyası yürütecek? Doğru o güzel mağdur edebiyatı yapardı değilmi? Devam edin böyle:))

360
72
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

ne yaparsan yap bay bay alayınız topunuz birden

306
96
yanıtYanıtla
Sami Tekinoğlu:

yakışıyor mu bir kadının ağzına bu laflar çok ayıp.

yanıt31
yanıt154
Mustafa Usta:

Sami tekinogluna cevap:Sen de tekin birine benzemiyorsun.

yanıt22
yanıt2
Sencer:

İkinci turda Erdoğan gider

87
297
yanıtYanıtla
Alper gül:

Canan ve Ekrem mükemmel, Reis en az yüzde 70.

305
57
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Bay bay kemal zaten ne geldiyse onlar yüzünden geldi başına bence de kaybetmek icin çok doğru bir karar vermişsin inşallah Cumhur ittifakı kazanacak Allah nasip ederse. Sende koltuğu Ekrem'e emanet edersin o HDP ile partiye sahip çıkar

249
68
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Fotoğraf ta bir yığın neyudugu belirsiz lüzumsuz insan; kime çalışıyorlar o bir baska soru.

235
44
yanıtYanıtla
İbrahim Artam:

BEN BİR VANLI OLARAK DİYORUMKİ OY KULLANIRKEN ELİNİZİ VİCDANINIZA BIRAKIN BUGÜN 3 ŞEHİDİMİZ VAR.

241
27
yanıtYanıtla
Emin yılmaz:

aynen hüdapara oy vermeyin !

yanıt37
yanıt235
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title