Haberler

Camide İmamoğlu'na şok tepki: Neden seçimden seçime geliyorsun?

Güncelleme:

Seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe'de ziyaretlerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gittiği camide bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaş, İmamoğlu'na "Şimdiye kadar neredeydin? Camilere, cumalara neden seçimden seçime geliyorsun?" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu da vatandaşa "Camide hava atmam birileri gibi. O yaradan ile benim aramda" sözleriyle karşılık verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de cuma namazı için gittiği camide vatandaşlardan birinin beklenmedik tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşın seçim dönemini hatırlatarak "Camiye neden geliyorsun?" sorusuna İmamoğlu, "Dua etmeye geliyorum." yanıtını verdi.

"YARADAN'A DUA ETMEYE GELİYORUM"

İmamoğlu, vatandaşın "Şimdiye kadar neredeydin? Camilere, cumalara neden seçimden seçime geliyorsun?" sorusuna ise "Yaradan'a dua etmeye geliyorum. Başkası gibi hava atmaya değil" sözleriyle karşılık verdi.

"SENİNKİ BİRAZ RİYAKARLIK OLDU"

İmamoğlu, sözlerinden sonra vatandaşın eline dokununca vatandaştan "Seninki biraz riyakarlık oldu" karşılığını aldı. İmamoğlu daha sonra bölgeden ayrıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Sancaktepe Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (97)

Yusuf Sezer Korkmaz:

Amca sonuna kadar haklı. Seçimden önce hiç böyle namaza gittiğini duymuyorduk. Ne hikmetse seçim dönemi başladı bu sevdan.

1142
954
yanıtYanıtla
Ozan Polat:

Meeeeeeeeeeee

yanıt570
yanıt379
Dürüstçe:

Ozan, insanlar kullandığın dili anlayamaz… hayvanlar alemi öteki yerde:)

yanıt495
yanıt212
Firat Tas:

Boş yapmiş yaşlı amca

630
693
yanıtYanıtla
Fatih :

amcanın sorduğunda sıkıntı yok. ibb başkanının verdiği cevap sıkıntı. diyorki camide hava atmam. e şimdi attın işte. sürekli gittiğin biryer olsa zaten böyle düşünmezsin. hava atmaya gittiğin apaçık. sebebide seçim. bunu neden savunuyorsunuz ki.

yanıt501
yanıt184
esrefpasali:

hesap sormak kimsenin haddi degil, her koyun kendi bacagidan asilacak, her kisiyi kandirabilirsin ALLAH i kandirmak kimin haddine...

yanıt237
yanıt78
Erol Dundar:

esrefpasali:@ haklı olabirsin peki koyun ahirina koyun postunda bir kurt girerse diğer koyunlar onun sesinden yürümesinden keskin dışişlerinden şüphelenip ona soru sorma,haklari yok mu ?

yanıt99
yanıt29
esrefpasali:

Erol Dundar: kuzu postuna burunmus kurdu anliyamiyorsa, bedelini oder caniyla..egitim sart

yanıt12
yanıt3
Kurt bey:

Seçim zamanı camiye gitmek.ayrica herkoyun kendi bacagundan asılma sözü İngilizlerin toplulukları bu kelimeyle yıkmaya çalıştıkları için kullanmıştırlar

yanıt20
yanıt2
Metin Öge:

Eşref pacali herkoyun kendi bacağından asılır amma kokusu 7 mahalleyi rahatsız eder

yanıt22
yanıt4
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title