Haberler

Bülent Arınç, Hbr Dergisinin Tanıtım Toplantısına Katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Harvard Business Review (HBR) dergisinin Türkiye'de çıkan ilk sayısının tanıtım programına katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Harvard Business Review (HBR) dergisinin Türkiye'de çıkan ilk sayısının tanıtım programına katıldı. Arınç, "HBR Dergisi, Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye anlatacak bir köprü olacaktır" dedi.

Hyatt Otel'de gerçekleştirilen tanıtım törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HBR dergisi yetkilileri ile davetliler katıldı. Toplantı, ünlü müzisyen Burhan Öçal'ın müzik dinletisiyle başladı. Derginin ilk sayı tanıtımı programında bir konuşma yapan Bülent Arınç, "Dünyanın en saygın dergisi olan HBR Türkiye emisyonunun çıkması nedeniyle buradayız. İş dünyası ve medya için önemli bir adım. İçinde bulunduğumuz dönemde tüm dünya bilgi çağını yaşıyor. Bu derginin iş dünyasıyla akademiyi bir araya getirmesi önemli" dedi.

Derginin Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye anlatacak bir köprü olacağını ifade eden Arınç, "Türkiye ciddi bir başarı hikayesi yakalamış ve geliştirmektedir. 10 yıllık ekonomik performans büyük takdir toplamaktadır. İhracat 140 milyon doların üstüne çıkmıştır. Bu da büyük bir başarıdır" diye konuştu.

Konuşmasının ardından buradan ayrılan Arınç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Arınç Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title