Haberler

Tuvalet terliği çıkışı gündem olan BTP lideri Hüseyin Baş, sözlerine açıklık getirdi: O bir şaka

Güncelleme:

Seçimin ikinci tura kalması durumunda "Tuvalet terliği olsa ona basarım. Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleriz." sözleriyle gündem olan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan konu hakkında yeni bir açıklama daha geldi. Sözlerinin ironi ve benzetme içerdiğini söyleyen Baş, "Tuvalet terliği ile Erdoğan karşı karşıya kalsa tabi ki Erdoğan'ı seçeriz. Tuvalet terliği ülkeyi yönetecek değil. O bir şaka. Sosyal medyada çokça konuşuluyor." dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, geçtiğimiz gün Habertürk canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Erdoğan'ın adaylığı kırmızı çizgimiz." diyen Baş, seçimlerin ikinci tura kalması durumunda Erdoğan'ı destekleyip desteklemeyecekleri yönündeki soruya çok konuşulacak bir yanıt verdi.

"TUVALET TERLİĞİ OLSA ONA BASARIM"

Baş, "Hani sosyal medyada diyorlar ya, 'tuvalet terliği olsa ona basarım.' Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu destekleriz." ifadelerini kullandı.

"O BİR ŞAKA"

Baş, bugün katıldığı Halk TV'de konu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı. Sözlerinin ironi ve benzetme içerdiğini söyleyen Baş, "Tuvalet terliği ile Erdoğan karşı karşıya kalsa tabi ki Erdoğan'ı seçeriz. Tuvalet terliği ülkeyi yönetecek değil. O bir şaka. Sosyal medyada çokça konuşuluyor." dedi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Türkiye Partisi Hüseyin Baş Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Ahmet Akyol:

Ülkeye zerre faydası olmaya, kime hizmet ettiği belli olmayan adama bak.Şuanda PKK ,ABD ,Yunanistan, Ermenistan tüm Türkiye düşmanları Erdoğan'ı istemiyorlar.Muhalefetin amacı ülkeye hizmet etmek değil sadece Cumhurbaşkanını indirmek tek ortak noktaları bu.

34
5
yanıtYanıtla
Karakutu:

Gozleri nefret ile kor olmus millete oy verenlerin aklina sasarim, yazik ki ne yazik!

22
5
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Basit bir analiz yapmaktan aciz biri parti başkanı olabilir mi.

15
3
yanıtYanıtla
Carsambali:

Lafi kivirma..secim bir gecsin bakalim..

12
2
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Bu nasıl bir üsluptur nasil şakadır bunlar babadan kalan mirasın uzeri ne oturup ahkam kesiyorlar. Ne demek terlik kime oy verir kim kazanır bilemem ama üslup ciddiyetsizliktir muhattap olan insan omur boyu sıkıntıya gömülüdür

4
2
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Ben Erdoğanın yerinde olsam, bu adama bu laflarını yediririm. Bu lafları yanına kar etmem. Onun cezasını bulması için gerekirse bütün işimi gücümü bir kenara bırakıp tamamen bu adamla uğraşırım. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

2
2
yanıtYanıtla
Nusret Yıldız:

İster a şahsı ister b şahsı olsun. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı makamına ve şahsına hakaret Türk milletine yapılan hakarettir. İade ediyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title