Haberler

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Sancak Beldesi ile Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti

Güncelleme:

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Sancak Beldesi ile Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Sancak Beldesi ile Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Sancak Beldesi ile Kiğı ve Adaklı ilçesini ziyaret eden Vali Usta, hem kurum amirlerinden bilgi aldı hem de vatandaşların taleplerini dinledi.İlk olarak Sancak Beldesi'ne giden Vali Usta, burada belediye başkanından ilçelerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kiğı ilçesine giden Vali Usta, Kaymakam ve belediye başkanından bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Talepleri dinleyen Vali Usta, "Kiğı'da vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Tanıştık. Sohbet ettik. İsteklerini aldık. İlerleyen süreçte daha sık ve uzun süreli beraber olacağımızı ifade ettik" dedi.

Son olarak Adaklı ilçesine giden Vali Usta, yaptığı açıklamada, "Adaklıda Kaymakamlık ve emniyet binalarının depremden hasar gördüğünden uygun olmayan şartlarda faaliyet gösterdiğini gördüm. Önümüzdeki dönemde bu konular önceliklerimiz arasında olacak. Günün sonunda sevgili çocuklarımızla doğaçlama oluşan bazı kareleri bırakıyorum. Çocuklarımızın ilgileri öyle samimiydi ki bana sarılmalarındaki içtenliği hissettim. Benim yanımda durmak için adeta birbirlerini çiğnediler. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Rabbim onları korusun" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Hamdi Usta Hamdi Usta Bingöl Adaklı Kiğı Toplum Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title