Haberler

Kameraların önüne geçip BİM'in patronunu tehdit etti: Kardeşlerim sana haddini bildirecek

Güncelleme:

Fahiş fiyat artışları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı zincir marketlerden BİM'in CEO'su Galip Aykaç'ın iki lidere verdiği yanıtlar ortalığı fena karıştırdı. Aykaç'a yönelik tehditlerin ardı arkası kesilmezken, bir sert çıkış da Aybimaş Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan'dan geldi. Ayan verdiği röportaj da "BİM'in Ceo'su denen cino, devlet büyüklerimize büyük bir hadsizlik yapmıştır. Kardeşlerimiz ona haddini bildirecektir" dedi.

Son dönemde zincir marketlerdeki fiyatların fahiş bir şekilde artması başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı ortağı Mhp'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük tepkisini çekti.

GALİP AYKAÇ'A YÖNELİK BİR TEHDİT DAHA

İki liderin açıklamalarına yanıt veren BİM'in patronu Galip Aykaç'ın kullandığı ifadeler ise büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bahçeli'nin FETÖ iddiasına verdiği "Bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler" yanıtıyla özellikle MHP camiasını karşısına alan Aykaç'a bir tehdit de Kırıkkale'de faaliyet gösteren Aybimaş Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan'dan geldi.

"BU HADSİZLİĞİN KARŞILIĞINI ELBETTE Kİ GÖRECEKTİR"

Ayan verdiği röportajda BİM CEO'su Galip Aykaç için "BİM'in Ceo'su denen cino, devlet büyüklerimize büyük bir hadsizlik yapmıştır. Bu hadsizliğinin karşılığını elbette ki görecektir. Kardeşlerimiz ona haddini bildirecektir. Bizler de Aybimaş ailesi olarak BİM'lerin kapatılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. BİM'in CEO'su devlet büyüklerimize böyle bir hadsizliği yapacak kudreti nereden buluyor acaba? Bunu kim bu kadar büyüttü? Bunu büyütenler ve başındakiler ve işbirlikçileri, bunların hepsine haddini bildireceğiz arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışlarına dikkat çekip sert ifadeler kullanmışlardı. İki liderin kullandığı ifadelere yanıt ise BİM CEO'su Galip Aykaç'tan gelmişti. Özellikle MHP lideri Devlet Bahçeli'nin FETÖ iddiasına verdiği "Bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler" yanıtıyla iktidarın sert tepkisine neden olan Aykaç yaşanan gelişmeler üzerine başkanı olduğu Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Galip Aykaç MHP Bim Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

Mesut Suut Erdem:

25 sene önce Türkiye çok güzeldi şu parti iktidara geldi milleti birbirine düşürdü kardeş kardeşe selam veremiyor artık YAZIK

799
784
yanıtYanıtla
inferno Türk:

Ya bakıyorumda yorumlara adamı tehdit etmişler diye bim'e kucak açanlar var. Hatta bim'e ucuz diyenler var . Çok ilginç ?? Kimse devlet hakkında ileri geri konuşamaz.

398
797
yanıtYanıtla
High Priv:

Sen devletleri karıştırdın galiba. Adam Devlet Bahçeli hakkında konuştu bizim devletimiz değil.

yanıt26
yanıt1
Kenan Ertaş:

Mafya bozuntulari size ne oluyor

742
43
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

yağcılarda inecek var :D

678
104
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Çıktı bitanedaha yalaka

694
88
yanıtYanıtla
Taner KARA:

Hukumet market secımıme karısamaz, yönlendiremez. Marketle ugrasacagına işe tarladan başla , arada komısyon alan komısyoncudan başla , mazotu düşür. Bu arkadaş Bım i tehdıt etsede dolaylı yoldan bizi tehdıt etmıs oluyor. Benım dedıgım yerden alısverıs yapacaksın demektır bu.

693
63
yanıtYanıtla
ERKAN :

bu mafya bozuntularına inat bundan sonra sadece bim den alacam.

558
173
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

herhangi bir devleti idare eden bir iktidar ülkenin idaresini asayişini denetimini kendi yapar bir avuç çapulcudan medet ummaz öyle olduğunda öyle yapıya devlet denmez başka her şey denir

627
67
yanıtYanıtla
Mehmet Ali Tufekci:

ben bimin yerinde olsam kapatırım. millet görsün o zaman. fahiş fiyatların sebebi 3 harflilerse tarım kredi niye bimden pahalı??? o daha mı hain. ba zamların sebebi üç harflilerden ama market üç harfleri değil. millet anladı

558
110
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title