Haberler

Aylar sonra bir ilk! Berat Albayrak ve eşi düğünde görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak ve eşi uzun bir süre sonra ilk kez görüntülendi. Düğüne katılan Albayrak çifti, nikah şahitliği yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak, bu kararının ardından uzun bir süre etkinliklere katılmamıştı. Sessizliğe bürünen Albayrak aylar sonra ilk kez 7 Mayıs günü Büyük Çamlıca Camii'ndeki cuma namazında görüntülenmişti.

Berat Albayrak nikahta ortaya çıktı! Bu kez eşi de kendisine eşlik etti

EŞİYLE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Albayrak'ın o günden sonra eşi ile birlikte görüntülendiği yer ise bu kez bir nikah oldu. Dijital Gaste'nin haberine göre; İstanbul'da gerçekleştirilen törende Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Betül Özçelik – Aykut Kalender çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne, Albayrak çiftinin yanı sıra bazı siyasi isimler de katıldı.

"ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZ"

Düğünde kısa bir konuşma yapan Albayrak, damat Aykut Kalender'e, "Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Allah Mesut etsin" sözleriyle mutluluk temennisinde bulundu.

Öte yandan Berat Albayrak'ın ismi, son fotoğrafından sonra Twitter'da gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Berat Albayrak Esra Albayrak AK Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title