Haberler

Belediye başkanının hediye olarak yolladığı ayakkkabılar CHP'li vekiller tarafından iade edildi

Güncelleme:

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, CHP'li vekillere ve Parti Meclisi üyelerine yeni yıl hediyesi olarak göndermek istediği 1500 lira değerindeki spor ayakkabılar CHP TBMM yönetimi tarafından geri iade edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP'li Özgür Özel, "Maltepe Belediye Başkanınca yapılmak istenen bu gönderimi doğru bulmadığımızı belirterek, grubumuza gönderilen paketlerin Meclise kabulü ve dağıtımını engelledik" ifadelerini kullandı.

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP'li 135 milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi olmak üzere yaklaşık 200 kişiye yeni yıl hediyesi olarak 1500 lira değerinde spor ayakkabısı gönderdi.

HEDİYELER CHP GRUBUNDAN DÖNDÜ

Seçim öncesi yapılacak çalışmalara vurgu yaparak hediyesi ile "Ayağınıza taş değmesin" mesajı ileten Kılıç'ın bu hediyesi, CHP TBMM yönetiminden döndü.

CHP'Lİ ÖZEL: MECLİSE KABULÜ VE DAĞITIMINI ENGELLEDİK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "CHP Grup Yönetimi olarak Maltepe Belediye Başkanınca yapılmak istenen bu gönderimi doğru bulmadığımızı belirterek, grubumuza gönderilen paketlerin Meclise kabulü ve dağıtımını engelledik. Bizi aşan alternatif yollarla yollandı ise paketler milletvekillerimizce iade edilecektir."

Belediye başkanının hediye olarak yolladığı ayakkkabılar CHP'li vekiller tarafından iade edildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Özgür Özel Ali Kılıç Maltepe Yılbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (7)

Yalçın civak:

O hediyeyi parası olanlara gönderene kadar bu kış ayında sokakta kalanlara Anadolu'da ki köy okullarina yardımda bulunsaniza ama nerdeee zengin zengine verir gariban yine gariban kalsın alışık zaten

62
3
yanıtYanıtla
Ahmet Demirtaş:

Yollara bak Aman hizmet yapma yalakalık yap

36
7
yanıtYanıtla
Yunus ekmekçi:

Başkan önce maltepenin içindeki yolu bitir bu bir o ayakkabı gönderdiğiniz kişiler istediği yerden alabiliyorlar siz ilçenizdeki ayakkabı alamayacak kişileri tespit edip o kişilere alsaydınız daha iyi olurdu sizinle milletvekilinin ayakkabılarından ayaklarına taş değmesinmiş onlar zaten ayakları yere basmıyor

36
2
yanıtYanıtla
Orhan D:

Bize gönder 200 çift 1.500 TL = 300,000 TL 300,000 / 5.500 TL = 54 aylık asgari ücret. iyi para.. CHP bu parayı bana gönder. Sayeniz de ayağımıza taş değmez.

29
0
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

başkan kendi cebinden mi almış, töbe ya. hiiç zannetmiyorum. arkadaşlar bu ülke adam olmaaaaaz

26
0
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Kedi olalı bi fare tuttunuz. Böyle devam edin belki makyajınız tutar.

7
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kim olursa olsun halkın malını emanetini amacı dışında isaf edercesine babasının malı gibi (babasının malı olsa zaten yapmaz) gibi kullanılmasına eşe dosta yandaşa peşkeş çekilmesine karşıyım zaten içinde Allah korkusu olup haramı helali bilen biri bunu yapmaz

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title