Haberler

FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' dediler

Güncelleme:

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili görüntüler olduğunu öne süren FETÖ itirafçısı Abdullah Önder, "Görüntüleri izlemek istedim, 'yüreğin kaldırmaz' dediler" ifadesini kullandı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Elazığ il avukatlar sorumlusu olarak yıllarca görev yapan, ardından da Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifade ile itirafçı olan Abdullah Önder, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında itirafçı Abdullah Önder'in Yazıcıoğlu'nun son görüntülerinin bir başka FETÖ'cü avukat Mustafa Atalar'ın elinde olduğunu, görüntüleri izlemek istediğinde Atalar'ın kendisine "Görüntüleri yüreğin kaldırmaz, bunlar ortaya çıkarsa yer yerinden oynar" dediğini aktardı.

FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' denildiMuhsin Yazıcıoğlu 25 Mart 2009'da, Kahramanmaraş yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybetmişti.

İşte Şener'in yazısındaki ilgili kısım:

İtirafçı Abdullah Önder, avukat Mustafa Atalar'ın elinde Yazıcıoğlu'nun ölmeden önce çekilmiş görüntülerinin olduğunu, izlemek istediğinde ise "İzlemeye yetkin yok, zaten görüntüleri yüreğin kaldırmaz, bunlar ortaya çıkarsa yer yerinden oynar" dediğini anlattı.

Yazıcıoğlu dosyası üzerindeki gizliliğin sona ermesiyle FETÖ üyesi askerler Özsıcak ve Uçum'un avukatının FETÖ mensubu Mustafa Atalar olduğu ortaya çıktı. Elektronik cihazları söken ve yok eden FETÖ mensuplarının avukatlığını örgütten bir ismin yaptığının anlaşılması paniğe yol açtı.

Durumdan habersiz olan Abdullah Önder, ifadesinde konuyu Elazığ il imamı Mehmet Durakoğlu ve FETÖ'nün 12 ilin bağlı olduğu Gaziantep bölgesi hukuk derneklerinin sorumlusu avukat Turan Canpolat ile görüştüğünü anlattı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title