Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karacan

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, "Bizim şartlarımızda siyaset yapmak, her baba yiğidin harcı değil. Bize güç veren, BBP'nin kuruluşuna referans olan inanç v...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, "Bizim şartlarımızda siyaset yapmak, her baba yiğidin harcı değil. Bize güç veren, BBP'nin kuruluşuna referans olan inanç ve milli değerlerimizdir" dedi.

Karacan, Körfez Yerel Seçim Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, 20 yıl önce siyasi hayatına başlayan BBP'nin ilk günkü heyecanıyla yürüyüşüne devam ettiğini söyledi.

Türk siyasi hayatının en güçlü partisinin BBP olduğunu savunan Karacan, "Kimse tabelalarda yazan rakamlara bakarak partilere güç atfetmesin" ifadesini kullandı.

"Bizim şartlarımızda siyaset yapmak, her baba yiğidin harcı değil" diyen Karacan, "Bize güç verense BBP'nin kuruluşuna referans olan inanç ve milli değerlerimizdir. Dolayısıyla BBP, önümüzdeki seçimlerde diğer siyasi partilerin hesaplarını bozmaya hazır ve kararlıdır" şeklinde konuştu.

Karacan, seçimlerin iki parti arasında geçeceğini sananların büyük yanılgı içinde olacaklarını 31 Mart akşamı anlayacaklarını ifade ederek, hesapları bozmak üzere yola çıktıklarını kaydetti.

Konuşmasının ardından mehteran eşliğinde seçim merkezinin açılışını yapan Karacan, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Bayram Karacan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title