Haberler

Başkan Yılmaz, İsrail'in Filistin'deki soykırımına tepki gösterdi

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yeni Dünya Vakfı Edremit Temsilciliği ziyaretinde İsrail'in Filistin'deki soykırımına büyük tepki gösterdi. Başkan Yılmaz, vahşetin bitmesi gerektiğini vurgulayarak derin endişe ve üzüntü duyduklarını belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yeni Dünya Vakfı Edremit Temsilciliğini ziyaretinde duygulu anlar yaşanırken İsrail'in Filistin'deki soykırımına büyük tepki gösterildi.

Yeni Dünya Vakfı Edremit Temsilcisi Tahsin İzci, 'Yüreğimiz yanıyor' diyerek mağdur ve mazlumun sesi olmak için Başkan Yücel Yılmaz'a üzerinde Filistin ve Türk bayrağı olan şal hediye etti.

Bu vahşetin bitmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yılmaz'da, "İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaptıkları vahşet ve terördür, soykırımdır, hiçbir şekilde haklı gösterilemez. Masum insanlara, sivillere, yaşlılara ve kadınlara yönelik korkunç saldırılar ne gerekçeyle olursa olsun, insanlığa sığmaz. Yüreğimiz yanıyor. Derin endişe ve üzüntü duyuyoruz" dedi. Vakfın hayırlı olmasını ve ilçede eğitime büyük destek olacağına inandığını ifade eden Yılmaz'a çevrede esnafta büyük ilgi gösterdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yücel Yılmaz Balıkesir Filistin Edremit Edremit İsrail Dünya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title