Haberler

Başkan Köse Orman Haftası'nda miniklerle fidan dikti

Güncelleme:

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Peyami Safa Anaokulu ve General Zeki Doğan Anaokulu öğrencileriyle fidan dikme şenliğinde buluştu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Peyami Safa Anaokulu ve General Zeki Doğan Anaokulu öğrencileriyle fidan dikme şenliğinde buluştu.

Fidanları toprakla buluşturmadan önce kısa bir konuşma yapan Köse, "İlkbahar yeni bir diriliş demek, yenilik demek, doğanın canlanması demek. Orman Haftası münasebetiyle bizler de gençlerimizle, çocuklarımızla, ailelerimizle beraber burada bir fidan dikme şenliğinde beraberiz" ifadelerini kullandı.

Peyami Safa Anaokulu ve General Zeki Doğan Anaokulu öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür eden Murat Köse, çocuklara yeşil sevgisini aşılamanın önemine vurgu yaptı. Mamak Belediyesi'nin yeşil belediyecilik anlayışına işaret eden Köse, belediye olarak ihtiyaç olan her yeri yeşille kavuşturduklarını ve kavuşturacaklarını belirtti. Köse, önümüzdeki kışa kadar her ay Mamak'ın değişik yerlerine, ihtiyaç olan yerlerine fidan dikim çalışmalarının yapılmaya devam edeceğini söyledi.

"Mamak'taki 700 bin insanın hepsi başımızın tacı"

Başkan Köse, 3 yıldır verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, "'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesine inanarak bu işleri yapıyoruz. İnsanlarımızın, halkımızın rızasını Hakk'ın rızası olarak görüyoruz. 700 bin insanımız var Mamak'ta. Hepsi başımızın tacı. Hepsinin hizmetkarıyız" açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından Köse, anaokulu öğrencileriyle beraber fidan dikti. 150 fidan dikilerek, can suyu verildi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, miniklerle yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Peyami Safa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title