Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan emniyet müdürlerine değindi. Bahçeli "Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, hedef Cumhur İttifakı ve Türkiye'dir" dedi.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nden 3 polis müdürü açığa alınırken terörle mücadele ekiplerince evlerinde arama yapıldı.

SORUŞTURMA HAKKINDA KISITLAMA KARARI

3 emniyet müdürünün evlerinde yapılan aramada ele geçirilen dijital materyallere el konulurken, soruşturma hakkında kısıtlama kararı alındı.

DEVLET BAHÇELİ'DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Gelişme kamuoyunda geniş yankı uyandırırken bugün partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de konuyla ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

"KRİPTO ÇETELER TÜRKİYE ÜZERİNE HESAPLAR YAPIYOR"

Bahçeli "Her birinizin belki birkaç hadise dışında bu sabah Meclis'e emniyet içinde intikal ettiği düşüncesindeyim. Çok şükür yolunuzu kapatan olmadı. Hür ve bağımsız bir ülkede aksini düşünmenin söz konusu dahi edilmeyeceğini hepiniz takdir edersiniz. Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar.

"BAKALIM TEMİZ ELLER OPERASYONU NASIL OLUYORMUŞ"

Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli 15 Temmuz Türkiye MHP Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500

Yorumlar (54)

İSKOÇYALI:

Senin bu vatana ne faydan var Bahçeli.? Senin halka, senin doğaya, senin hayvanlara, senin Türkiye Cumhuriyetine ne faydan var.? Sen ne işe yararsın Bahçeli, yıllardır sırtını devlete dayamışsın binlerce lira maaş alıp yalandan esip, gürlemekten başka, milletin vergileri ile toplanan paralarla maaş almaktan başka ne yaptın bu Dünya'da.?

1962
771
yanıtYanıtla
Cengiz yılmaz:

senin ne faydan var yaprak

yanıt269
yanıt1091
SMMM:

helal olsun

yanıt543
yanıt52
İSKOÇYALI:

Cengiz yılmaz: Yazdıklarım çok mu dokundu sana.?

yanıt659
yanıt152
BozkurtTURK:

Senin ne faydan var İskoç bak işine

yanıt213
yanıt610
Ben Kemal:

mhp milli güvenlik sorunudur. derhal kapatılmalı. ülkü ocakları adı altında faaliyet gösteren mafya çeteleri dağıtılmalı. 80-90 yaşında suç ehliyeti bile olmayan kişiler ülkenin kaderini tayin edemez. dün ne dediğini bile hatırlayamayacak kişiler çıkmış konuşuyor. savcıları göreve davet ediyoruz.

917
176
yanıtYanıtla
Niyazi Evren:

ithal Mallarin konusma hakki yok

yanıt116
yanıt429
CEZA :

tamam abi sen kızma ben biran kapatacam

yanıt21
yanıt86
Ben Kemal:

Sinan Ateş cinayeti ile ilgili deliller mhp yerine başka bir parti ile ilgili olsaydı durum ne olurdu? ADALET BİR GÜN HEPİNİZE LAZIM OLACAK!

620
50
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Vatanımız için çocuklarımızın geleceği için en büyük tehlike mülteci sorunudur bunlar gönderilmezse ilerde başımıza çok büyük sorunlar çıkacak milliyetçi bahçeli bu konuda adım atmayı bırak nedense hiç lafını bile etmiyor

158
10
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title