Haberler

Bahçeli-BİM gerilimi sürüyor! MHP'li belediyenin son hareketi olay oldu

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözleri nedeniyle BİM'le parti arasında başlayan gerilim devam ediyor. Son olarak Burdur'un Tefenni ilçesinin MHP'li belediyesi, BİM şubesinin girişine Bahçeli'nin sözlerinin olduğu reklam panosu yerleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zincir marketlere fahiş fiyat tepkisinin yankıları devam ediyor. Bahçeli geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili, "Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyim. Zincir marketlerin FETÖ ile irtibatı araştırılması gerekmektedir. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir" demişti.

BİM'DEN SERT YANIT GELDİ

Bahçeli'ye yanıt veren BİM Genel Müdürü Galip Aykaç ise, "Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli-BİM gerilimi sürüyor! MHP'li belediyenin son hareketi olay oldu

MARKETİN ÖNÜNE BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİN OLDUĞU TABELA ASTILAR

Bu tartışma giderek alevlenirken Burdur'un Tefenni ilçesinin MHP'li belediye başkanı Ümit Alagöz, dikkat çeken bir adım attı. Belediye, ilçedeki bir BİM şubesinin tam önüne Bahçeli'nin ilgili sözlerinin yer aldığı bir pano koydu.

MHP'Lİ BAŞKAN BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Başkan Alagöz sosyal medyadan yaptığı paylaşımında halka "alışverişi yerel esnaftan yapmaları" çağrısında bulunarak şu sözleri kullandı: "Geçmişte de zaman zaman yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugün de Milletimizi ve tüm İlçe Halkımızı, yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, Milletimizi para ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum. #ZİNCİRMARKETLERBOYKOT #Bim"

İşte o paylaşım:

Bahçeli-BİM gerilimi sürüyor! MHP'li belediyenin son hareketi olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (82)

rüşdü koçak:

Başka ne yapabilirler ya ucu beşi bir araya gelip tek başına ilanı darp edip kacarlaryada böyle saftirik bir şey yaparlar MHP bu ülkeye bir tane tasmi koymuş bir fabrikami açmış girdiği bütün ittifaklar da ekonomik kuriz çıkartmış kuriz partisidir o kadar

485
302
yanıtYanıtla
Kuman:

Peki Senin ne faydan var?. Mesajjör. Şimdi bakk O dağda gözünü kırpmadan ölüme yürüyen asker polis yarısından fazlası bozkurt bıyıklı vatan evladı. Yeterli mi?

yanıt16
yanıt23
Ahmet Karadeniz:

Permatik tek jiletli tıraş bıçağı alacaktım a101'de 8,5 lira oradaki çalışan dedi ki abi buradan alma çok pahalı dışarıda 4 lira gittim dışarıdan 4 liraya aldım Bahçeli bu konuda haklı bim ve a101 çok pahalı satıyor şu anda

508
212
yanıtYanıtla
Alt Tan:

Anayasa mahkemesini kapatın diyen kişi Bim i kapatın demiş çok mu tuhaf. Ülkedeki demokrasi bu. Asıl tuhaflık hala bunları savunan yorum yapanrda.Bunları savunanları alkışlıyorum. Layıksınız bunlara.

439
132
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Senin gibi ruhumuz koyun değil bizim ölümüne RTE.

yanıt85
yanıt278
özgür yıldırım:

A101de sıkıntı var bence Bim de eskisi gibi değil de genede iyi tarım krediler de tam oturmadı ama iyi destekledi onlarda iyi oldu Bim bence ayağına sıkmasın çekiliverir millet görür gününü

226
304
yanıtYanıtla
Kemal Tekinay:

benzine mazota elektirige 3 gunde bir zam geliyor, 3 lulere gitmeyin, ortagi degilim oburleri aynisini yapmiyormu? zamlari onde devlet durdursun sonra imalatcidan ureticiden saticidan zam yapilmamasini isteyin, pazarci urununu halden vergisini verip aliyor sirtinda tasimiyor, kar kis o pazar senin bu pazar benim zararmi edecek?

yanıt14
yanıt3
mehmet:

eger BİM veya A101 olmasa enflsyon ikiye katlar.

286
215
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Hic bişey olmaz piyasayı vatsap guruplarindan yazışarak yükselten bunlar değil miydi bunlara fazla tolerans gösterildi dersen vaska

yanıt149
yanıt73
Adem Celebi:

Tarım kredi ve 166 lira olan ayçiçek yağı BİM'de 155 lira şimdi bu ülkenin insanlarını kazıklayan kandıran kim oluyor

379
116
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title